Grimm seizoen 6 nu op Netflix

Het moment waar velen op gewacht hebben is nu dan eindelijk daar: Grimm seizoen 6 staat vanaf vandaag online op Netflix. Dat wordt genieten van nieuwe ontzettend spannende afleveringen! Grimm krijgt een IMDb score van 7.8 en een Tomatometer score van 89%. De serie was ook tot en met seizoen 6 al langer te streamen via Amazon Prime Video. Seizoen 6 is het laatste seizoen van Grimm.

Grimm verhaal

Nick Burkhardt is een detective uit Portland die volgt uit een lange lijn strijders bekend als Grimms. Hij verdedigt zijn stad tegen magische wezens die Wesen heten. Dat zijn gedeeltelijk mensen en gedeeltelijk dieren. Hij vecht aan de zijde van zijn partner Hank, collega sergeant Wu en vrienden Monroe en Rosalee. Nick moet zich bewapenen tegen interne en externe krachten, waaronder zijn politiekapitein Sean Renard.

Grimm seizoen 6

In het zesde en laatste seizoen van Grimm moet Nick Burkhardt zoeken naar zijn voorouders. In zijn voorouders zou hij de kracht kunnen vinden om de wereld te redden van een vreselijk en angstaanjagend einde. Hij zal zich namelijk moeten wapenen tegen een ogenschijnlijk onverslaanbare vijand.

Grimm trailer laatste seizoen

Netflix / Videoland / Ziggo GO / Amazon Prime aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier!