Grey’s Anatomy (2004) – Ziggo Movies & Series

Grey’s Anatomy uit 2004 was tijdens de update van 1 september 2019 nog op Ziggo Movies & Series te zien. Het is echter mogelijk dat de ondertussen is verwijderd.

Je vindt of Grey’s Anatomy op dit moment nog op de streamingdienst te kijken is op de pagina met het volledige Ziggo Movies & Series aanbod. Is Grey’s Anatomy op het video on demand-platform te zien maar heb je geen abonnement? Bestel Grey’s Anatomy dan!

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Verhaal Grey’s Anatomy

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Grey’s Anatomy (2004) op Ziggo Movies & Series

Titel: Grey’s Anatomy
Jaar: 2004
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Kijken: Kijken op Ziggo Movies & Series

Benieuwd of Grey’s Anatomy ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar de in de categorie aanbod op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.