Grey’s Anatomy seizoen 1-14 nu op Videoland

Zoals vooraf aangekondigd door Videoland staat vanaf vandaag, 7 januari, Grey’s Anatomy in zijn geheel op Videoland! De Amerikaanse ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is met seizoen 1 tot en met seizoen 14 volledig op Videoland te kijken. Maar weest gewaarschuwd, binnenkort verdwijnt het ook alweer van Netflix! Hetzelfde geldt overigens voor de Ziggo GO abonnees. Daar is de serie al langer te streamen. Geen Videoland of Ziggo GO en toch Grey’s Anatomy kijken? Klik dan hier.

Grey’s Anatomy verhaal

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Grey’s Anatomy seizoen 15

Verder zal het 14e seizoen gelukkig niet het laatste zijn wat we te zien zullen krijgen van Grey’s Anatomy. Seizoen 15 is op dit moment in de maak.

Grey’s Anatomy Videoland

Om te kijken wat er nog meer allemaal gratis te zien is op Videoland, klik hier: Videoland. Benieuwd wat er ook op de andere streamingdiensten te zien is? Klik dan hier. Grey’s Anatomy is op dit moment te zien op Videoland en Ziggo GO Movies & Series, maar niet op Netflix Nederland en Amazon Prime Video Nederland.