Grey’s Anatomy seizoen 1-14 nu op Videoland

Zoals vooraf aangekondigd door Videoland staat vanaf vandaag, 7 januari, Grey’s Anatomy in zijn geheel op Videoland! De Amerikaanse ziekenhuisserie Grey’s Anatomy is met seizoen 1 tot en met seizoen 14 volledig op Videoland te kijken. Maar weest gewaarschuwd, binnenkort verdwijnt het ook alweer van Netflix! Hetzelfde geldt overigens voor de Ziggo GO abonnees. Daar is de serie al langer te streamen. Geen Videoland of Ziggo GO en toch Grey’s Anatomy kijken? Klik dan hier.

Grey’s Anatomy verhaal

Grey’s Anatomy gaat over Meredith Grey, een assistent chirurgie in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. De show heeft verscheidene hoofdpersonen, maar Meredith is het centrale karakter. In het ziekenhuis komen drama, liefde en geluk allemaal samen. De naam van de serie is gebaseerd op het boek Gray’s Anatomy, dat lang de basis vormde van kennis over de menselijke anatomie.

Grey’s Anatomy seizoen 15

Verder zal het 14e seizoen gelukkig niet het laatste zijn wat we te zien zullen krijgen van Grey’s Anatomy. Seizoen 15 is op dit moment in de maak.

Grey’s Anatomy Videoland

Om te kijken wat er nog meer allemaal gratis te zien is op Videoland, klik hier: Videoland. Benieuwd wat er ook op de andere streamingdiensten te zien is? Klik dan hier. Grey’s Anatomy is op dit moment te zien op Videoland en Ziggo GO Movies & Series, maar niet op Netflix Nederland en Amazon Prime Video Nederland.