16 Seizoenen van Grey’s Anatomy komen op 4 januari naar Videoland

Op 4 januari 2021 is het weer zo ver voor liefhebbers van de medische serie Grey’s Anatomy: dan komen 16 seizoenen van deze populaire reeks naar Videoland. Bekijk hieronder waar de serie over gaat en wat er nog meer allemaal op de streamingdienst zal komen in januari 2021. Kun je niet wachten tot 4 januari? Dan kun je de serie nu ook alvast streamen via Amazon Prime Video en Disney+.

Grey’s Anatomy naar Videoland in januari 2021

Door manier waarop de de rechten van Grey’s Anatomy worden aangekocht door RTL’s streamingdienst Videoland, komt het de afgelopen jaren steeds voor dat alle seizoenen een half jaar op het video on demand-platform staan en vervolgens weer een half jaar verdwijnen. Waarschijnlijk is dus ook dit keer de einddatum van Grey’s Anatomy op Videoland weer 4 juli 2021.

Tot dat moment kun je echter wel genieten van 16 seizoenen van de medische serie op de streamingdienst, waar je vorig jaar slechts naar seizoen 1 tot en met 15 kon kijken. Dat is toch weer een heel seizoentje winst pakken! Had je toch liever naar seizoen 17 gekeken? Die kunnen we helaas naar verwachting pas in 2022 online bekijken op Videoland, maar ook dit is nog niet door RTL bevestigd.

Alle nieuwe films en series op Videoland in januari 2021

Mooi nieuws voor abonnees van Videoland, want het blijft qua nieuwe toevoegingen niet bij 16 seizoenen van Grey’s Anatomy. Zo kunnen kijkers vanaf januari 2021 op Videoland genieten van The Masked Singer – Oud & Nieuw Special, seizoen 1 van het vernieuwde Big Brother en 4 films van Alvin and The Chipmunks.

Daarnaast is vanaf volgende maand The Big Short op de streamingdienst te bekijken en kun je seizoen 1 van Kopen Zonder Kijken Amerika zien. Ten slotte zijn Birdman, Django Unchained, Fight Club, Gone Girl en nog veel meer films vanaf volgende maand te streamen.

Verhaal van Grey’s Anatomy

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Informatie over de serie

Titel: Grey’s Anatomy
Soort: Serie
Jaar: 2005
Duur: 17 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Shonda Rhimes
Cast: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Op Streamwijzer vind je ook alle films en series op de streamingdienst bij het volledige Videoland aanbod in Nederland.