Alle seizoenen van Grey’s Anatomy verdwijnen van twee streamingdiensten

Fans van het populaire ziekenhuisdrama Grey’s Anatomy zullen vanaf april niet meer via Videoland en Amazon Prime Video naar de serie kunnen kijken. De langlopende medische show uit 2005 zal namelijk van deze streamingdiensten verwijderd worden. Op Disney+ zal het nog wél mogelijk zijn om alle afleveringen te bekijken.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Grey’s Anatomy seizoen 1-16 worden op 30 april van Videoland verwijderd

Slecht nieuws voor abonnees van Videoland: de enorm populaire serie Grey’s Anatomy is vanaf 30 april niet meer via de streamingdienst te zien. Dat geldt voor alle seizoenen die momenteel te streamen zijn: S1 tot en met 16. In januari verschenen al deze afleveringen online, maar helaas heeft dat dit keer maar drie maanden mogen duren.

De afgelopen jaren werden steeds alle seizoenen van Grey’s Anatomy in januari online gezet op Videoland, waarna ze na zes maanden in de zomer weer verwijderd werden. Vervolgens kwamen ze in het nieuwe jaar weer online en werd er een extra nieuwe set afleveringen aan het aanbod toegevoegd. Dit jaar bleek het nieuwste deel niet online te verschijnen en geeft het verdwijnsein van Videoland in april 2022 aan dat het doek al een paar maanden eerder valt.

Seizoen 1 tot en met 16 wordt binnen 30 dagen van Amazon Prime Video verwijderd

Ook de abonnees van Amazon Prime Video moeten er helaas aan gaan geloven. Nadat ze een paar jaar hebben kunnen genieten van seizoen 1 t/m 16 van Grey’s Anatomy, wordt de serie ook hier op 20 april verwijderd. Dat vermeldt het verdwijnsein van Amazon Prime Video van deze maand. Hier was de medische dramaserie de laatste tijd wel continu te zien, zonder dat oude seizoenen tussendoor verdwenen.

Seizoen 1 tot en met 17 van Grey’s Anatomy zijn nog wel te zien op Disney+

Gelukkig is er in Nederland nog wel een andere manier om je favoriete medische ziekenhuisdrama op de buis te streamen: via Disney+. Op deze streamingdienst van The Walt Disney Company zijn namelijk seizoen 1 tot en met 17 van Grey’s Anatomy nu te kijken. 👉 Ga direct naar Grey’s Anatomy op Disney+.

Het is ook de verwachting dat de serie blijvend op Disney+ te zien is. Grey’s Anatomy wordt namelijk door ABC Studios geproduceerd, een productiebedrijf dat uitmaakt van The Walt Disney Company is. Een permanente verplaatsing naar Disney+ zou het verlopen van de rechten van de serie bij Amazon Prime Video en Videoland kunnen verklaren.

Seizoen 18 wordt al uitgezonden en S19 zit in de pijplijn

Het viel je wellicht al op dat seizoen 18 nog niet op Disney+ te vinden is. Dit komt doordat deze afleveringen van Grey’s Anatomy nog lineair op televisie worden uitgezonden. Dit betekent dat het achttiende seizoen momenteel hier via NLZIET wekelijks te zien is en ook teruggekeken kan worden.

Vanaf dinsdag 4 januari 2022 wordt in Nederland elke week van 20:30 uur tot 21:25 uur een nieuwe aflevering van Grey’s Anatomy seizoen 18 uitgezonden op de reguliere TV via de zender Net5. Deze uitzendingen zijn tot wel 7 dagen online terug te kijken via NLZIET. Verder is inmiddels ook al officieel bevestigd dat er een seizoen 19 onderweg is.Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.