Op 6 januari 2020 zijn 15 seizoenen van Grey’s Anatomy toegevoegd aan het Videoland aanbod. Helaas is er ook slecht nieuws. De streamingdienst heeft alle 15 seizoenen ook weer verwijderd. Vanaf 6 juli 2020 is Grey’s Anatomy niet meer te zien op Videoland. Zit je middenin de serie en wil je toch Grey’s Anatomy blijven kijken? Dan heb je zes opties:

  1. 🍿 Kijk via Disney+: Bekijk nu allerlei seizoenen van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy bij de magische streamingdienst Disney+.
  2. 🍿 Kijk via Amazon Prime Video: Grey’s Anatomy is gelukkig momenteel bij Amazon Prime Video te zien. Je kunt 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken. Op het video on demand-platform zie je de beschikbare seizoenen.
  3. 👀 Uitzending gemist via NLZIET: Je kunt de uitzendingen van Grey’s Anatomy seizoen 17 die momenteel via Net5 uitgezonden worden terugkijken met NLZIET. Dit kan 7 dagen lang na een uitzending, maar je kunt ook 30 dagen gratis NLZIET uitproberen. Goed nieuws dus voor wie nu seizoen 17 van de ziekenhuisserie wilt kijken!
  4. 🇺🇸 VPN verbinding: De Amerikaanse Netflix loopt sterk voor op streamingdiensten in Nederland en laat al snel de nieuwste seizoenen van Grey’s Anatomy zien aan kijkers. Gebruik een VPN om vanuit Nederland het aanbod van Netflix in andere landen te bekijken.
  5. 📼 Bestellen: Bestel de serie op DVD of Blu-ray.
  6. 😴 Wachten: Wacht tot de serie wordt toegevoegd aan het aanbod van jouw streamingdienst. Of en wanneer dit gebeurt, is helaas onzeker.

→ Wil je als eerste weten wanneer Grey’s Anatomy terug naar Videoland of bijvoorbeeld naar Netflix komt? Je hoort het meteen in de Videoland Groep / Netflix Groep of via je mail

Verdwijndatum Grey’s Anatomy op Videoland

Videoland heeft de licentie voor de populaire ziekenhuisserie aangekocht voor een half jaar. De streamingdienst heeft 15 seizoenen van de serie laten verschijnen op 6 januari 2020 en zal ze weer van het video on demand-platform afhalen op 6 juli 2020.

→ Wel heeft de streamingdienst alle nieuwe films en series van juli 2020 op Videoland alvast bekendgemaakt 🍿

Flink bingewatchen

Echte fans zullen dus enorm moeten doorkijken als ze alle seizoenen van de serie gezien willen hebben voordat deze weer verdwijnt van Videoland. Met een gemiddelde afleveringsduur van 41 minuten en een aantal van 342 beschikbare afleveringen, is er in totaal zo’n 233 uur aan kijkmateriaal!

Dat betekent dat je ongeveer 1:17 uur – oftewel 2 afleveringen – van Grey’s Anatomy per dag zal moeten kijken om alle 15 seizoenen af te hebben gekeken voor 6 juli. Succes ermee!

Volgend jaar seizoen 16

Gelukkig is er ook goed nieuws voor de echte fans. Vorig jaar schafte Videoland ook voor een half jaar de licentie aan voor Grey’s Anatomy. Toen werden 14 seizoenen van de serie toegevoegd op 7 januari 2019 en waren ze weer verwijderd vanaf 7 juli 2019.

Grey’s Anatomy is één van de meest populaire series op Videoland. Daarnaast staan ook alle seizoenen van Grey’s Anatomy op Amazon Prime Video.

Verhaal en IMDb cijfer van de serie

Meredith Grey is een aspirant chirurg en de dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Meredith baant zich een weg door persoonlijke en professionele uitdagingen in haar leven, samen met haar collega-chirurgen in het Seattle Grace Hospital.

Op IMDb krijgt de serie Grey’s Anatomy een 7.6 uit 10.

Grey’s Anatomy (2005–) op Videoland

Titel: Grey’s Anatomy
Jaar: 2005–
Seizoenen: 15 seizoenen
Soort: serie
IMDb: 7.6 uit 18424 stemmen
Cast: Richard Steven Horvitz, Grey Griffin, Greg Eagles, Vanessa Marshall
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Amazon Prime Video: Kijk 30 dagen gratis

Het volledige aanbod van films en series op Videoland vind je bij de pagina Videoland aanbod.

Grey's Anatomy Season 15 Trailer (HD)