Helaas heeft Grey’s Anatomy het Videoland aanbod moeten verlaten per 7 juli 2019. Gelukkig komen alle 15 seizoenen op 6 januari 2020 weer terug op Videoland. De serie stond met 14 seizoenen vanaf 7 januari 2019 online. Heb je geen Videoland en wil je toch Grey’s Anatomy kijken? Die vind je hier.

➡️ Je kunt op Streamwijzer alles vinden wat nieuw op Videoland komt in januari, waaronder Grey’s Anatomy.

Op de Facebook pagina van Streamwijzer kom je als allereerste te weten welke films en series nieuw op Netflix en Videoland komen, en welke zullen verdwijnen. Ook geven we vaak prijzen weg, zoals gratis abonnementen op streamingdiensten en een jaar lang toegang tot het Netflix aanbod van over de hele wereld (ter waarde van €100)!

Grey’s Anatomy verhaal

De serie gaat over Meredith Grey, een assistent chirurgie in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. De show heeft verscheidene hoofdpersonen, maar Meredith is het centrale karakter. In het ziekenhuis komen drama, liefde en geluk allemaal samen. De naam van de serie is gebaseerd op het boek Gray’s Anatomy, dat lang de basis vormde van kennis over de menselijke anatomie.