Alle seizoenen van Grey’s Anatomy worden helaas door streamingdienst Videoland voor de tweede helft van het jaar verwijderd. Zit je middenin de serie en wil je toch Grey’s Anatomy blijven kijken? Dan heb je vier opties:

  1. 🍿 Kijk via Amazon Prime Video: Grey’s Anatomy is gelukkig momenteel bij Amazon Prime Video te zien. Je kunt 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken.
  2. 🇺🇸 VPN verbinding: De nieuwste seizoenen zijn nu te zien op de Amerikaanse Netflix. Gebruik een VPN om vanuit Nederland het aanbod van Netflix in andere landen te bekijken. Let hierbij op onze tips en aanbevolen aanbiedingen.
  3. 📼 Bestellen: Bestel de serie op DVD of Blu-ray.
  4. 😴 Wachten: Wacht tot de serie wordt toegevoegd aan het aanbod van jouw streamingdienst. Of en wanneer dit gebeurt, is helaas onzeker.

→ Wil je als eerste weten wanneer Grey’s Anatomy terug naar Videoland of bijvoorbeeld naar Netflix Nederland komt? Je hoort het meteen in de Videoland Groep / Netflix Groep of via je mail zodra dat gebeurt ✅

Grey’s Anatomy verhaal

De serie gaat over Meredith Grey, een assistent chirurgie in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. De show heeft verscheidene hoofdpersonen, maar Meredith is het centrale karakter. In het ziekenhuis komen drama, liefde en geluk allemaal samen. De naam van de serie is gebaseerd op het boek Gray’s Anatomy, dat lang de basis vormde van kennis over de menselijke anatomie.

Grey's Anatomy Trailer