‘Grey’s Anatomy’ verlengd met seizoen 18 en spin-off ‘Station 19’ met seizoen 5

Goed nieuws voor liefhebbers van de populaire ziekenhuisserie Grey’s Anatomy en de spin-off brandweerserie Station 19. ABC, onderdeel van The Walt Disney Company, heeft besloten om Grey’s Anatomy met een seizoen 18 te verlengen en Station 19 krijgt een seizoen 5 van de studio. Beide series zijn momenteel op Disney+ te zien, maar Grey’s Anatomy is op het moment van schrijven ook nog op Amazon Prime Video en Videoland te bekijken.

Grey’s Anatomy wordt verlengd met seizoen 18

Het is één van de meest populaire ziekenhuisseries aller tijden: Grey’s Anatomy. Nu officieel bekendgemaakt is dat er een achttiende seizoen van de serie zal worden geproduceerd, kunnen fans in Nederland zich weer verheugen op flink wat nieuwe afleveringen. Seizoen 1 tot en met 16 van de serie zijn op dit moment te bekijken op Disney+, Videoland en Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer

Een medisch gebaseerd drama rond Meredith Grey, een aspirant-chirurg en dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Gedurende de hele serie gaat Meredith door professionele en persoonlijke uitdagingen samen met collega-chirurgen in het Seattle Grace Ziekenhuis.

Grey's Anatomy Season 17 "OMG" Trailer (HD) Station 19 Crossover

Spin-off serie Station 19 krijgt vijfde seizoen van ABC

Sinds vorige week, vrijdag 7 mei 2021, zijn seizoen 1-2 van de brandweerserie Station 19 te zien op Disney+. De serie is een spin-off van het bekende verhaal van Grey’s Anatomy die niet focust op het ziekenhuis, maar juist op brandweerkazerne Station 19 in Seattle, Washington. Het derde en vierde deel van de serie is op het moment van schrijven nog niet te bekijken op een streamingdienst in Nederland.

Verhaal en trailer

Een groep heldhaftige brandweermannen van kazerne 19 in Seattle – van de commandeur tot de nieuwste rekruut – riskeert leven en hart tijdens en na hun dienst. Deze dappere mannen en vrouwen zijn net familie, letterlijk en figuurlijk, en samen zetten ze hun eigen leven op het spel als hulpverleners die anderen redden.

Station 19 Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV