Goed nieuws: ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 staat nu op Disney+

Volg je Grey’s Anatomy op Disney+? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf vandaag zijn eindelijk alle afleveringen van seizoen 20 te bingen. Maak je agenda voor vanavond dus maar vrij.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20 is naar Disney+ gekomen

Amerikaanse kijkers konden in maart al genieten van nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy. Nederlandse fans met een tv-abonnement waren op 16 april aan de beurt, want toen verschenen de eerste twee afleveringen op NET 5. Volg je de serie op Disney+, dan viel je tot nu toe buiten de boot. Maar daar kwam vandaag verandering in.

Disney+ heeft op donderdag 13 juni alle tien de afleveringen aan het aanbod toegevoegd. Je kunt dus vanaf vandaag aan het bingen slaan. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 20

Vorig jaar kon je genieten van seizoen 19, en dat eindige met een gigantische cliffhanger. Teddy stortte namelijk neer in de OK en haar leven hangt dus aan een zijden draadje. Hoe dit afloopt, zie je in de nieuwe afleveringen. Hieronder bekijk je alvast de trailer om te ontdekken wat je allemaal te wachten staat. Goed om te weten: dit seizoen is wat korter dan je gewend bent, het bestaat namelijk uit slechts tien afleveringen. Gelukkig is het al aangekondigde 21ste seizoen wel weer gewoon langer; dat zal namelijk 18 afleveringen bevatten.

Meer informatie over ‘Grey’s Anatomy’

In deze intense, medische dramaserie worden Meredith Grey en haar collega-artsen van Grey Sloan Memorial Hospital gevolgd. Elke dag moeten ze beslissingen nemen over leven en dood. Ze zoeken steun, en soms meer, bij elkaar en komen erachter dat relaties, net als de geneeskunde, niet zwart-wit zijn.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
SoortSerie
Duur20 seizoenen
TaalEngels
CategorieMedisch, Drama
IMDb7,6 uit 312.000 stemmen
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, Chanra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.