Grey’s Anatomy gaat nog even door: komst van seizoen 19 officieel bevestigd

’s Werelds populairste ziekenhuisserie van dit moment weet maar niet van ophouden. Televisiemaatschappij ABC heeft bekendgemaakt dat de medische dramaserie Grey’s Anatomy officieel zal terugkeren voor seizoen 19. Benieuwd wat we tot nu toe weten? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 19 op Disney+ en andere streamingdiensten? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 19 op Disney+ of een andere streamingdienst?

Grey’s Anatomy gaat inmiddels al heel wat jaartjes mee, maar de levensduur van 18 seizoenen sinds 2005 wordt met minstens één extra jaar verlengd. Dat laat televisiestudio ABC, onderdeel van The Walt Disney Company en maker van de ziekenhuisserie, weten in een bericht op Instagram. Het moment van uitzenden is nog niet bekendgemaakt, want eerst moet het huidige seizoen 18 nog vervolgd worden in de VS vanaf 24 februari.

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 19 op Disney+?

ABC, de studio achter Grey’s Anatomy, is onderdeel van The Walt Disney Company. Op hun streamingdienst Disney+ werd afgelopen zomer seizoen 17 van de medische dramaserie aan het aanbod toegevoegd, waardoor S1-17 nu allemaal online staan. Als hetzelfde uitzendschema wordt aangehouden, kunnen we de komst van seizoen 18 in de zomer van 2022 verwachten en seizoen 19 in de zomer van 2023. Daarover is echter nog niets officieel bekendgemaakt.

Ga direct naar Grey’s Anatomy bij Disney+ 👩‍⚕️

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 19 op NLZIET, Videoland, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst?

In Nederland wordt vanaf dinsdag 4 januari 2022 elke week van 20:30 uur tot 21:25 uur een nieuwe aflevering van Grey’s Anatomy seizoen 18 uitgezonden op de TV-zender Net5. Je kunt deze uitzendingen tot 7 dagen online terugkijken via NLZIET. Over de komst van seizoen 19 is nog niets bekendgemaakt, maar bij een vervolg zoals dit jaar zou het rond januari 2023 kunnen zijn.

Ga direct naar Grey’s Anatomy seizoen 18 bij NLZIET 🩺

Nadat in januari 2019 seizoen 1-14 online verschenen op Videoland, kwamen in januari 2020 seizoen 1-15 en in januari 2021 seizoen 1-16. Sommige fans zullen dus hebben gehoopt op het toevoegen van 17 seizoenen deze winter, maar helaas bleek dat niet het geval. Ook bij Amazon Prime Video kun je momenteel alleen kijken naar seizoen 1 tot en met 16. Nu is ook nog niet bekend of en wanneer seizoen 17, laat staan 18 en 19, bij beiden online zullen komen.

Waar gaat het verhaal van Grey’s Anatomy over?

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
Seizoenen19 seizoenen
SoortSerie
CategorieDrama, Romantiek, Romantische dramaserie
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Justin Chambers, Kevin McKidd, Jesse Williams, Patrick Dempsey, Sara Ramirez, Jessica Capshaw

Komt er een Grey’s Anatomy seizoen 20 of is S19 het laatste seizoen van de serie?

We weten jammer genoeg nog niet of er ook een seizoen 20 van Grey’s Anatomy zal worden geproduceerd, maar ABC heeft ook niet aangegeven dat S19 het einde is. Via de website en social media kanalen van Streamwijzer houden we je op de hoogte.

Welke teaser of trailer is er van Grey’s Anatomy seizoen 19?

Hieronder bekijk je de trailer van Grey’s Anatomy seizoen 19 in combinatie met de crossover van seizoen 5 van Station 19, want op het moment van schrijven is er van het nieuwste deel nog geen beeldmateriaal beschikbaar.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Disney+