YES! ‘Grey’s Anatomy’ keert op 7 februari terug op de buis

Goed nieuws voor de fans van Grey’s Anatomy: vanaf dinsdag 7 februari 2023 is het eindelijk zover en keert de populaire ziekenhuisserie terug op de buis. De afleveringen van het negentiende seizoen, die in Amerika en België al te zien zijn, worden vanaf dan wekelijks uitgezonden op NET5. Terugkijken kun je doen via NLZIET.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Grey’s Anatomy’ seizoen 19 keert terug naar NET5

NET5 heeft aangekondigd dat Grey’s Anatomy binnenkort weer te zien zal zijn op hun zender. Op dinsdag 7 februari is het zover en gaat de allereerste aflevering van seizoen 19 in première. En dat belooft weer heerlijk spannend te worden.

Het laatste seizoen van de bekende ziekenhuisserie eindigde immers met het sluiten van het residency-programma van het Grey Sloan Memorial Hospital. Twee artsen waren op de vlucht voor de politie nadat ze waren aangegeven voor hulp bij zelfdoding. Genoeg onbeantwoorde vragen en cliffhangers dus! Wel belangrijk om te weten is dat Ellen Pompeo (die we natuurlijk kennen als Meredith Grey) een stapje terug doet en niet meer in elke aflevering te zien is.

‘Grey’s Anatomy’ seizoen 19 komt op 1 juni 2023 naar Disney+

Het negentiende seizoen van Grey’s Anatomy ging op de Amerikaanse zender ABC op 6 oktober 2022 van start en werd vanaf woensdag 9 november 2022 ook op de Belgische Disney+ uitgezonden. Hier in Nederland moeten we er wat langer op wachten. De afleveringen zullen hier namelijk pas op 1 juni 2023 naar de streamingdienst van The Walt Disney Company komen, zoals op hun homepage te zien is.

Vóór die datum worden de afleveringen dus wel uitgezonden op tv, vanaf 7 februari 2023 iedere dinsdagavond op NET5. Terugkijken kun je doen bij de streamingdienst NLZIET. Daar kun je momenteel na het aanmelden twee weken lang gratis naar alle content kijken.

Meer informatie over ‘Grey’s Anatomy’

In deze intense, medische dramaserie worden Meredith Grey en haar collega-artsen van Grey Sloan Memorial Hospital gevolgd. Elke dag moeten ze beslissingen nemen over leven en dood. Ze zoeken steun, en soms meer, bij elkaar en komen erachter dat relaties, net als de geneeskunde, niet zwart-wit zijn.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
SoortSerie
Duur19 seizoenen
TaalEngels
CategorieMedisch, Drama
IMDb7,6 uit 312.000 stemmen
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, Chanra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.