Wanneer komt ‘Grey’s Anatomy’ seizoen 19 op Disney+ in Nederland?

Afgelopen week is het negentiende seizoen van de bekende ziekenhuisserie Grey’s Anatomy van start gegaan op de Belgische Disney+. Maar wanneer is Nederland eigenlijk aan de beurt en kunnen we hier de nieuwe afleveringen verwelkomen? In dit artikel laten we het weten en vind je dus het antwoord op we de vraag: wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 19 op Disney+ in Nederland?

Wanneer komt het negentiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ naar de Nederlandse Disney+?

Op woensdag 9 november was het zover en ging het negentiende seizoen van Grey’s Anatomy van start op Disney+ in België. Gelijk liet een woordvoerder aan ons weten dat we in Nederland nog niet zover zijn. Hier zal de serie eerst nog op televisie verschijnen voordat we de nieuwe afleveringen op de streamingdienst kunnen verwelkomen.

Het is helaas nog niet bekend wanneer dit seizoen op Net5 zal verschijnen. Wel weten we dat het achttiende seizoen hier in januari nog werd uitgezonden, waardoor de kans groot is dat we nog zeker tot (dik) in het nieuwe jaar zullen moeten wachten. De toevoeging aan het aanbod van de Nederlandse Disney+ duurt daarna dus nog langer. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over dit onderwerp, dus houd onze social media-kanalen of website in de gaten.

Andere ziekenhuisseries om te zien

Totdat Grey’s Anatomy seizoen 19 in Nederland te zien is, kunnen we ons natuurlijk wel op de streamingdienst vermaken met andere ziekenhuisseries. Op Disney+ zijn series als Private Practice en The Resident op dit moment ook te bingen.

Private Practice is een spin-off van Grey’s Anatomy en draait om Addison Montgomery (Kate Walsh). Nadat zij het Seattle Grace Hospital heeft verlaten, ging ze aan de slag in een privékliniek in Los Angeles. Er zijn verschillende verhaallijnen die de serie verbinden aan Grey’s en dus is dit voor de fans zeker een aanrader! Een andere spin-off die je nu op Disney+ kunt zien is Station 19, wat zich afspeelt in hetzelfde gebied maar gaat over een stel brandweerlieden. Niet verbonden aan Grey’s Anatomy, maar wel leuk om te zien is The Resident. We volgen hierin de opleidingsjaren van een jonge arts. De serie ontvangt een 7,8 op IMDb en valt bij kijkers dus goed in de smaak. Hier vermaak je je dus wel mee, en zodra we meer weten hoor je het direct via je mail.

Bekijk direct alle beschikbare seizoenen van The Resident bij Disney+ 🩺

Meer informatie over ‘Grey’s Anatomy’

In deze intense, medische dramaserie worden Meredith Grey en haar collega-artsen van Grey Sloan Memorial Hospital gevolgd. Elke dag moeten ze beslissingen nemen over leven en dood. Ze zoeken steun, en soms meer, bij elkaar en komen erachter dat relaties, net als de geneeskunde, niet zwart-wit zijn.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
SoortSerie
Duur19 seizoenen
TaalEngels
CategorieMedisch, Drama
IMDb7,6 uit 306.000 stemmen
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, Chanra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone
Official Trailer - Grey's Anatomy Season 19

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.