Waar kun je seizoen 17 van Grey’s Anatomy online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over seizoen 17 van de serie Grey’s Anatomy, dat wordt uitgezonden in de Verenigde Staten sinds november 2020. De serie draait inmiddels om het COVID-19 virus, wat natuurlijk heel erg relevant is tijdens de Corona lockdown. Bovendien duikt dokter Patrick ‘McDreamy’ Dempsey dit seizoen weer op, tot grote vreugde van fans wereldwijd.

De serie wist tot nu toe een 7.6 uit 10 op IMDb te halen en serieliefhebbers kijken de serie graag online. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Grey’s Anatomy online kijken?

De serie is momenteel online te kijken of bestellen. Per streamingdienst zijn verschillende seizoenen te streamen, afhankelijk van het moment en de licenties die zijn aangekocht.

  1. 🍿 Kijk via Disney+: Bekijk nu allerlei seizoenen van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy bij de magische streamingdienst Disney+.
  2. 🍿 Kijk via Amazon Prime Video: Grey’s Anatomy is gelukkig momenteel bij Amazon Prime Video te zien. Je kunt 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken. Op het video on demand-platform zie je de beschikbare seizoenen.
  3. 👀 Uitzending gemist via NLZIET: Je kunt de uitzendingen van Grey’s Anatomy seizoen 17 die momenteel via Net5 uitgezonden worden terugkijken met NLZIET. Dit kan 7 dagen lang na een uitzending, maar je kunt ook 30 dagen gratis NLZIET uitproberen. Goed nieuws dus voor wie nu seizoen 17 van de ziekenhuisserie wilt kijken!
  4. 🇺🇸 VPN verbinding: De Amerikaanse Netflix loopt sterk voor op streamingdiensten in Nederland en laat al snel de nieuwste seizoenen van Grey’s Anatomy zien aan kijkers. Gebruik een VPN om vanuit Nederland het aanbod van Netflix in andere landen te bekijken.
  5. 📼 Bestellen: Bestel de serie op DVD of Blu-ray.
  6. 😴 Wachten: Wacht tot de serie wordt toegevoegd aan het aanbod van jouw streamingdienst. Of en wanneer dit gebeurt, is helaas onzeker.

→ Wil je als eerste weten wanneer Grey’s Anatomy terug naar Videoland of bijvoorbeeld naar Netflix Nederland komt? Je hoort het meteen in de Videoland Groep / Netflix Groep of via je mail zodra dat gebeurt ✅

Verhaal van Grey’s Anatomy

Een medisch gebaseerd drama rond Meredith Grey, een aspirant-chirurg en dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Gedurende de hele serie gaat Meredith door professionele en persoonlijke uitdagingen samen met collega-chirurgen in het Seattle Grace Ziekenhuis.

Grey's Anatomy Season 17 "OMG" Trailer (HD) Station 19 Crossover
Kijk nu Grey’s Anatomy 30 dagen gratis via Amazon Prime Video 👩‍⚕️

Seizoen 17 van Grey’s Anatomy

In dit seizoen staat het Coronavirus centraal. De makers hebben expres een geheel relevant nieuws seizoen gepubliceerd om het gevoel van een hedendaagse serie zo duidelijk mogelijk te maken. De crisis rondom het COVID-19 virus is in 2020 vooral in de medische wereld natuurlijk extreem van belang.

Een tweede punt wat natuurlijk direct opvalt is de terugkomst van dokter Patrick ‘McDreamy’ Dempsey, wat vooral op sociale media tot extreem veel vreugde leidde bij fans van over de hele wereld. Het grote nieuws was heel goed geheim gehouden door de showrunners en iedereen die betrokken was op de set, waardoor het als een extra grote verrassing kwam.

Informatie over de serie

Titel: Grey’s Anatomy
Soort: Serie
Jaar: 2005
Duur: 17 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 7.6 uit 235,613 stemmen
Makers: Shonda Rhimes
Cast: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Op Streamwijzer vind je ook alle films en series op de streamingdienst bij het volledige Amazon Prime Video aanbod in Nederland.