Waar kan ik seizoen 17 van Grey’s Anatomy online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over seizoen 17 van de serie Grey’s Anatomy, dat wordt uitgezonden in de Verenigde Staten sinds november 2020. De serie draait inmiddels om het COVID-19 virus, wat natuurlijk heel erg relevant is tijdens de Corona lockdown. Bovendien duikt dokter Patrick ‘McDreamy’ Dempsey dit seizoen weer op, tot grote vreugde van fans wereldwijd. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Grey’s Anatomy seizoen 17 online kijken?

De serie is momenteel online te kijken of bestellen. Per streamingdienst zijn verschillende seizoenen te streamen, afhankelijk van het moment en de licenties die zijn aangekocht.

  1. 🍿 Kijk via Disney+: OOK SEIZOEN 17! Bekijk nu alle seizoenen van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy bij de magische streamingdienst Disney+.
  2. 🍿 Kijk via Amazon Prime Video: Grey’s Anatomy is gelukkig momenteel bij Amazon Prime Video te zien. Je kunt 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken. Op het video on demand-platform zie je de beschikbare seizoenen.
  3. 👀 Uitzending gemist via NLZIET: Je kunt de uitzendingen van Grey’s Anatomy seizoen 18 die momenteel via Net5 uitgezonden worden terugkijken met NLZIET. Dit kan 7 dagen lang na een uitzending, maar je kunt ook 30 dagen gratis NLZIET uitproberen. Goed nieuws dus voor wie nu seizoen 18 van de ziekenhuisserie wilt kijken!
  4. 🇺🇸 VPN verbinding: Ga naar Surfshark om een goede VPN te nemen, zet je locatie op de Verenigde Staten en bezoek Grey’s Anatomy op de website van ABC. Dan kun je direct beginnen met kijken van de allernieuwste afleveringen zonder abonnementskosten bij ABC, want de afleveringen zijn gewoon vrij beschikbaar.
  5. 📼 Bestellen: Bestel de serie op DVD of Blu-ray.
  6. 😴 Wachten: Wacht tot de serie wordt toegevoegd aan het aanbod van jouw streamingdienst. Of en wanneer dit gebeurt, is helaas onzeker.

Verhaal van Grey’s Anatomy

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

→ Wil je als eerste weten wanneer Grey’s Anatomy terug naar Videoland of bijvoorbeeld naar Netflix Nederland komt? Je hoort het meteen via je mail zodra dat gebeurt ✅

Grey's Anatomy Season 16 Trailer (HD)