Seizoen 17 van Grey’s Anatomy is vanaf vandaag te zien op Disney+

Grey’s Anatomy is één van de grote kijkcijferkanonnen van de streamingdienst Disney+. De medische dramaserie loopt inmiddels al sinds 2005 en kijkers zijn na de televisie-uitzending razend benieuwd naar de streaming première in Nederland. Gelukkig heeft The Walt Disney Company ons laten weten dat het in augustus 2021 eindelijk zo ver zal zijn! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Grey’s Anatomy over?

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

De serie draait inmiddels om het COVID-19 virus, wat natuurlijk heel erg relevant is ten tijden van de Corona lockdown. Bovendien duikt dokter Patrick ‘McDreamy’ Dempsey dit seizoen weer op, tot grote vreugde van fans wereldwijd.

Titel: Grey’s Anatomy
Jaar: 2005–
Seizoenen: 18 seizoenen
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek (romantische dramaserie)
IMDb: 7.5 uit 263.000 stemmen
Cast: Ellen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Justin Chambers, Kevin McKidd
Kijken: Bekijk direct bij Amazon Prime Video
Kijken: Bekijk direct bij Disney+

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney Plus Nederland?

Op 10 mei 2020 werd bekendgemaakt door de productiemaatschappij ABC dat Grey’s Anatomy een 17e seizoen zou krijgen. Een paar maanden later, op 12 november 2020, verscheen de eerste aflevering in de Verenigde Staten.

In het begin van 2021 waren de eerste afleveringen van S17 op de Nederlandse televisie te zien bij Net5 en nu weten we eindelijk wanneer de streaming première zal zijn. Onder de nieuwe films en series op Disney+ in augustus 2021 valt ook seizoen 17 van Grey’s Anatomy. Om precies te zijn is de release datum 11 augustus 2021!

  • Waar kun je de serie Grey's Anatomy online kijken?

    Grey's Anatomy is op het moment van schrijven bij Disney+ en Amazon Prime Video te streamen in Nederland.

  • Wanneer komt seizoen 17 van Grey's Anatomy naar Disney+?

    Grey's Anatomy seizoen 17 is vanaf 11 augustus 2021 om 09:00 uur 's ochtends te zien op Disney+.

Komt er een Grey’s Anatomy seizoen 18 of is S17 het laatste seizoen van de serie?

Exact een jaar na de vorige officiële verlenging, heeft ABC bekendgemaakt dat er ook een 18e seizoen van Grey’s Anatomy geproduceerd zal worden. Als dat ongeveer even lang zal duren, kunnen we de première in de Verenigde Staten rond eind 2021 verwachten en in Nederland rond begin 2022. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Grey’s Anatomy seizoen 17?

Bekijk hieronder de trailer van seizoen 17 van de populaire ziekenhuisserie.

Grey's Anatomy Season 17 "OMG" Trailer (HD) Station 19 Crossover