Grey’s Anatomy seizoen 1-16 staan nu op Amazon Prime Video, Disney+ en Videoland

Fantastisch nieuws voor abonnees van Amazon Prime Video, Disney+ en Videoland, want 16 seizoenen van Grey’s Anatomy zijn nu te streamen op beide video on demand-platforms! Op Videoland verdwenen de eerder 15 beschikbare seizoenen vorige zomer om nu met een nieuw toegevoegd seizoen opnieuw te verschijnen, terwijl abonnees van Prime Video doorgaand hebben kunnen genieten van de serie en nu een nieuw seizoen aan hun kijklijst toe kunnen voegen.

Grey’s Anatomy seizoen 16 toegevoegd bij Amazon Prime Video

We kunnen al een hele tijd genieten van de eerste 15 seizoenen van Grey’s Anatomy bij de snel opkomende streamingdienst Amazon Prime Video. Wel wordt op sociale media opgemerkt dat de meest gestelde vraag onder kijkers is wanneer het vervolg eindelijk op het video on demand-platform zou verschijnen.

Gelukkig is er goed nieuws, want blijkbaar zijn de rechten op 4 januari 2021 dan eindelijk verkregen. Iedere abonnee van Amazon Prime Video kan nu genieten van seizoen 1 tot en met 16 van de ziekenhuisserie.

Videoland voegt 16 seizoenen van Grey’s Anatomy toe

Videoland doet het met nieuwe seizoenen van Grey’s Anatomy wat anders dan Amazon Prime Video. De afgelopen jaren wordt door Videoland steeds een half jaar lang de rechten voor Grey’s Anatomy toegevoegd. Hierdoor kan men elke eerste helft van het jaar de ziekenhuisserie bekijken, waarna alle afleveringen vanaf begin juli ongeveer worden verwijderd. Wel keert vervolgens steeds op het begin van het volgende jaar de serie terug met een nieuw seizoen toegevoegd aan het aanbod.

Zo verkeerde het ook dit jaar weer. In januari 2020 werden 15 seizoenen van Grey’s Anatomy aan het aanbod van Videoland toegevoegd en in juli 2020 verdween alles weer (tot grote ontevredenheid van kijkers). Vanaf 4 januari 2021 kunnen we dus weer genieten van de serie op Videoland en nu met 16 seizoenen in totaal. Dat liet de streamingdienst weten in het maandoverzicht van nieuwe films en series op Videoland in januari 2021.

Verhaal en trailer van Grey’s Anatomy

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Informatie over de serie bij Amazon Prime Video en Videoland

Titel: Grey’s Anatomy
Soort: Serie
Jaar: 2005
Duur: 17 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Shonda Rhimes
Cast: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video of bekijk op Videoland

Op Streamwijzer vind je ook alle films en series op de streamingdiensten bij het volledige Videoland aanbod en het complete Amazon Prime Video aanbod in Nederland.