Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het zestiende seizoen van de serie Grey’s Anatomy, dat werd uitgezonden in de Verenigde Staten in 2020. De serie wist tot nu toe een 7.6 uit 10 op IMDb te halen en serieliefhebbers kijken de serie graag online.

In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Grey’s Anatomy online kijken?

De serie is momenteel online te kijken of bestellen. Per streamingdienst zijn verschillende seizoenen te streamen, afhankelijk van het moment en de licenties die zijn aangekocht.

  1. 🍿 Kijk via Amazon Prime Video: Grey’s Anatomy is niet meer op Videoland te zien, maar gelukkig nog wel op Amazon Prime Video. Je kunt 30 dagen gratis naar de streamingdienst kijken.
  2. 🇺🇸 VPN verbinding: Alle 16 seizoenen zijn nu te zien op de Amerikaanse Netflix. Gebruik een VPN om vanuit Nederland het aanbod van Netflix in andere landen te bekijken. Let hierbij op onze tips en aanbevolen aanbiedingen.
  3. 📼 Bestellen: Bestel de serie op DVD of Blu-ray.
  4. 😴 Wachten: Wacht tot de serie wordt toegevoegd aan het aanbod van jouw streamingdienst. Of en wanneer dit gebeurt, is helaas onzeker.
Grey's Anatomy Amazon Prime Video

→ Wil je als eerste weten wanneer Grey’s Anatomy terug naar Videoland of bijvoorbeeld naar Netflix Nederland komt? Je hoort het meteen in de Videoland Groep / Netflix Groep of via je mail zodra dat gebeurt ✅

Verhaal van Grey’s Anatomy

Een medisch gebaseerd drama rond Meredith Grey, een aspirant-chirurg en dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Gedurende de hele serie gaat Meredith door professionele en persoonlijke uitdagingen samen met collega-chirurgen in het Seattle Grace Ziekenhuis.

Grey's Anatomy Season 16 Trailer (HD)

Informatie over de serie

Titel: Grey’s Anatomy
Soort: Serie
Jaar: 2005
Duur: 17 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 7.6 uit 235,613 stemmen
Makers: Shonda Rhimes
Cast: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr.
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Op Streamwijzer vind je ook alle films en series op de streamingdienst bij het volledige Amazon Prime Video aanbod in Nederland.