Waar kan ik de film Greyhound (2020) kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film Greyhound uit 2020. De film behaalde tot dusver een 7.1 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Greyhound uit 2020 online kijken?

✅ Apple TV+: Deze titel is op dit moment te bekijken via Apple TV+. Ga direct naar de film op Apple TV+.

✅ Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Greyhound (2020)

Gebaseerd op de roman “The Good Shepherd” van C S Forester, is dit het spannende verhaal van de leider van een geallieerd konvooi dat de Noord-Atlantische Oceaan overstak in 1942 toen hij geconfronteerd werd met een meedogenloze aanval van een nazi-onderzeebootwolfroedel. De leider van het scherm van de destroyer van het konvooi is een commandant van de Amerikaanse marine die zijn eerste Atlantische oversteek maakt. Het verhaal richt zich op de verantwoordelijkheid van de commandant terwijl hij vecht tegen de kou, de meedogenloze nacht, de wrede zee en zijn diepe vermoeidheid terwijl hij de aanvallende onderzeeërs achtervolgt in het dodelijke spel van kat en muis. Het spannende verhaal, een spannende rit met de belegerde kapitein, geeft zo diep de elementen van het gevechtscommando weer dat het boek lange tijd als tekst werd gebruikt op de US Naval Academy.

GREYHOUND - Official Trailer (HD) | Apple TV+

Informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Actie, Drama, Geschiedenis
Regisseur: Aaron Schneider
Schrijvers: Tom Hanks, C.S. Forester
Cast: Tom Hanks, Elisabeth Shue, Stephen Graham
IMDb: 7.1 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.