Actiefilm ‘Greenland’ met Gerard Butler is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Eind vorig jaar werd bij Amazon Prime Video de gloednieuwe actiefilm Greenland met onder andere Gerard Butler en Morena Baccarin gelanceerd. Het bleek een kijkcijferkanon dat ook op andere streamingdiensten (waaronder Pathé Thuis) tot op de dag van vandaag goed scoort. Laatstgenoemde video on demand-platform heeft dan ook besloten de film nu tot Movie of the Week te maken (in week 32 van 2021), waardoor je hem 7 dagen lang voor slechts €0,99 kunt huren.

Greenland is de Movie of the Week bij Pathé Thuis (week 32 van 2021)

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot Movie of the Week, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,49 en €4,99).

De korting is deze week toegepast op de populaire actiefilm Greenland uit 2020, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €4,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99.

Wie benieuwd is waar je de acteurs in deze film van kent, kan bij Gerard Butler (John Garrity) onder andere denken aan King Leonidas in 300 of The Phantom in The Phantom of the Opera. Morena Baccarin (Allisson Garrity) zou je bijvoorbeeld kunnen kennen van haar rol als Vanessa in Deadpool 1 & 2 of Inara in Serenity.

Film kan 30 dagen worden bekeken

Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in het account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.

Verhaal, details en trailer van Greenland (2020)

De mensheid dreigt weggevaagd te worden door een naderende catastrofe. John Garrity heeft vier dagen om zijn vrouw en zoon in veiligheid te brengen, in een geheime militaire bunker in Groenland.

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Thriller
Duur: 1 uur en 59 minuten
Directors: Ric Roman Waugh
Schrijver: Chris Sparling
Cast: Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn, Randal Gonzalez, Roger Dale Floyd
IMDb: 6,4 uit 96.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu voor €0,99 op Pathé Thuis