Gloednieuwe actiefilm Greenland (2020) met Gerard Butler staat nu op Amazon Prime Video

Gerard Butler schittert in de gloednieuwe actiefilm Greenland op streamingdienst Amazon Prime Video. De film had in de zomer van 2020 in de bioscoop te zien moeten zijn, maar verscheen vanwege de Coronacrisis niet. Nu heeft het video on demand-platform de première van de film in Nederland verzorgd op vrijdag 13 november 2020. Hieronder lees je het verhaal en bekijk je de trailer van de film.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Greenland (2020) op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in november vallen kerstfilms als de recente Last Christmas (2019), maar ook alle seizoenen van series als Mad Men en Wallander. Daarnaast is de nieuwe oorlogskomedie Jojo Rabbit zij aan zij verschenen met de Nederlandse oorlogsklassieker Zwartboek en kun je dus vanaf vrijdag 13 november 2020 ook de nieuwe film Greenland met Gerard Butler bekijken

Verhaal

Een familie vecht om te overleven als een planeet-dodende komeet naar de aarde raast. John Garrity (Gerard Butler), zijn vervreemde vrouw Allison (Morena Baccarin) en zijn jonge zoon Nathan maken een gevaarlijke reis naar hun enige hoop op heiligdom.

Te midden van angstaanjagende nieuwsberichten over steden over de hele wereld die door de fragmenten van de komeet worden geëgaliseerd, ervaren de Garrity’s het beste en het slechtste van de mensheid terwijl ze de toenemende paniek en wetteloosheid om hen heen bestrijden.

Terwijl het aftellen naar de wereldwijde apocalyps op het nulpunt komt, culmineert hun ongelooflijke tocht in een wanhopige en last-minute vlucht naar een mogelijke veilige haven.

Trailer


Details van de film

Titel: Greenland
Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Thriller
Duur: 1 uur en 59 minuten
Directors: Ric Roman Waugh
Schrijver: Chris Sparling
Cast: Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd
IMDb: 6.5 uit 5.840 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over de film Greenland op Amazon Prime Video