Green Book op Netflix Nederland | Film online kijken?

Komt Green Book (2018) op Netflix Nederland?

Oscar-winnaar van 2019 voor beste film ‘Green Book’ (2018) was enorm geliefd door kenners. De veelgestelde vraag is dan ook: wanneer komt Green Book op Netflix Nederland? Hier is helaas nog niets over duidelijk gemaakt. Er zijn ook nog geen aanwijzingen dat de welbekende film binnenkort zal verschijnen op de Nederlandse Netflix, maar je kunt hem altijd op deze manier aanvragen bij Netflix Nederland. Wil je toch Green Book kijken? Die kun je het beste hier vinden of kijken op Pathé Thuis.

Green Book Verhaal

Dr. Don Shirley is een Afrikaans-Amerikaanse pianist van wereldklasse. Hij staat op het moment om op tour te gaan in de Deep South in 1962. Hij heeft daarvoor een chauffeur en bodyguard nodig en huurt Tony Lip in, een bouncer uit Italiaans-Amerikaanse buurt in de Bronx met een grote mond. Ondanks hun verschillen ontwikkelen de mannen al snel een onverwacht sterke band tijdens de strijd tegen racisme en gevaar in een tijd van rassenscheiding.

Green Book krijgt op IMDb een 8.3 uit 10 punten. De volledige film kun je hier vinden.

Trailer

Wanneer komt Green Book (2018) op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt Green Book op Netflix Nederland? Helaas is dat nog niet bekend. Het lijkt erop dat Green Book (2018) niet binnen korte tijd Netflix aanbod wordt gezien de recente release en grote populariteit van de film. Wil je toch Green Book kijken? Je kunt hem aanvragen bij Netflix Nederland en je kunt de hele film hier vinden.

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.