Waar kun je de film ‘Greatest Days’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Greatest Days (2023) online kijken kunnen. In deze Take That-musicalfilms vliegen de hits van de populaire boyband uit de jaren 90 je om de oren. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Greatest Days’ (2023) online kijken?

Greatest Days was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Greatest Days bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 23 november 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Greatest Days niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxGreatest Days is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Greatest Days’ (2023)

De officiële Take That feelgood musicalfilm vol met nummers van de populairste boyband uit de jaren 90. Vijfentwintig jaar geleden hadden vijf vriendinnen de avond van hun leven bij het concert van hun favoriete boyband. Inmiddels zijn hun levens totaal verschillend en zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar als één van hen kaarten wint voor een reünieconcert, hoeft ze toch niet lang na te denken wie ze meeneemt. De vrouwen maken zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan en hun vriendschap nieuw leven in blazen.

Streaming informatie over de film

TitelGreatest Days
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalEngels
CategorieMusical
RegisseurCoky Giedroyc
CastAlice Lowe, Aisling Bea, Jayde Adams, Amaka Okafor

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.