The Great Escapists is vanaf nu te zien op Amazon Prime Video

Richard Hammond keert terug naar Amazon Prime Video met de gloednieuwe serie The Great Escapists, samen met Tory Belleci. In december verscheen Hammond nog op de streamingdienst met The Grand Tour: A Massive Hunt (co-hosts Jeremy Clarkson en James May), maar The Great Escapists wordt over een hele andere boeg gegooid. De vraag die centraal staat in de deze grote uitdaging voor Belleci en Hammond is namelijk of zij na een schipbreuk kunnen overleven op een onbewoond eiland…

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Great Escapists op Amazon Prime Video in Nederland

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in januari vielen vooral ontzettend veel films op de eerste van de maand. Zo verscheen de topfilm The Revenant uit 2015 met een Oscar voor Leonardo DiCaprio online, maar was ook Mission: Impossible – Rogue Nation uit hetzelfde jaar met Tom Cruise en pandemiefilm Contagion met Matt Damon te bewonderen. Verder verscheen seizoen 16 van Grey’s Anatomy eindelijk online en is vanaf 29 januari dus The Great Escapists te zien op de streamingdienst in Nederland.

Verhaal

Twee mannen, na een schipbreuk, op een onbewoond eiland, dat is The Great Escapists. Het verhaal van Richard Hammond (The Grand Tour) en Tory Belleci (Mythbusters). Deze mannen, grote inspiratiebronnen van de televisie, moeten met niets anders dan hun intelligentie de schipbreuk overleven. Kunnen ze zichzelf redden op een onbewoond eiland? Of zijn ze voor altijd verbannen? The Great Escapists wordt dé uitdaging van hun leven.

Trailer


Details van de serie

Titel: The Great Escapists
Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Documentaire
Duur: 1 seizoen
Cast: Tory Belleci, Richard Hammond
IMDb: Bekijk direct op IMDb

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over The Great Escapists op Amazon Prime Video