Waar kun je de film ‘Grease’ (1978) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Grease’ (1978) online kijken kunnen. In dit legendarische muzikale kijkcijferkanon schitteren natuurlijk John Travolta en Olivia Newton-John, maar ook Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci, Kelly Ward, Didi Conn en Jamie Donnelly. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Grease’ (1978) online kijken?

Deze film is momenteel op meerdere streamingdiensten te kijken in Nederland, maar daarnaast is het ook mogelijk om de DVD of Blu-ray aan te schaffen. In de onderstaande tabel vind je wat de streaming mogelijkheden van Grease (1978) en de daaropvolgende serie Grease: Rise of the Pink Ladies (2023) zijn.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Grease bij Pathé Thuis. Hier is de iconische film uit 1978 momenteel te streamen in Nederland. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Grease: Rise of the Pink Ladies bij SkyShowtime. Dit fonkelnieuwe video on demand-platform heeft de originele film namelijk in zijn aanbod, maar daarnaast is hier ook begin 2023 een eigen serie gelanceerd in de welbekende wereld van Grease. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je 7 dagen gratis.
💿 Bol.comJe kunt de DVD-box en Blu-ray bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Bekijk nu Grease bij Bol.com.
💿 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel is de DVD-box (of Blu-ray) te vinden. 👉 Bekijk nu Grease bij Amazon.nl.
⛔️ Prime VideoIn de catalogus van Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is deze film niet opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Grease niet in het aanbod opgenomen.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven ook te zien in het aanbod van Netflix in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Grease nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Grease’ (1978)

Danny en Sandy hebben een vakantieromance, maar gaan daarna terug naar hun eigen leventje. Dan blijken ze opeens op dezelfde middelbare school te zitten. Sandy is echter te braaf voor de stoere Danny. Toch blijft de liefde sluimeren.

Streaming informatie over de film

TitelGrease
Jaar1978
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Muziek, Romantiek
IMDb7,2 uit 268.000 stemmen
RegisseurRandal Kleiser
CastJohn Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci, Kelly Ward, Didi Conn, Jamie Donnelly

Synopsis: Pathé Thuis