Waar kun je de film ‘Gravity’ (2013) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Gravity’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2013 met een IMDb-score van 7.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Gravity’ uit 2013 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Gravity is een titel uit het jaar 2013 in het genre ‘Sci-Fi’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar ‘Gravity’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je ‘Gravity’ in het aanbod van HBO Max in Nederland.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Gravity kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Gravity.

Gratis online kijken naar Gravity

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Gravity bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Oscarwinnaars Sandra Bullock en George Clooney vertolken de hoofdrollen in deze bloedstollende thriller van scenarist/regisseur/producer Alfonso Cuaron (Children of Men), die zich afspeelt in de oneindige, meedogenloze ruimte. Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) is een briljant medisch ingenieur op haar eerste ruimtependelmissie. Haar collega is astronaut Matt Kowalsky (George Clooney), een veteraan voor wie dit zijn laatste missie als commandant is. Maar wat een routineuze ruimtewandeling moest worden, ontaardt in een regelrechte nachtmerrie wanneer de pendel defect raakt en Stone en Kowalsky zich plots moederziel alleen in de ruimte bevinden, zonder link met de Aarde of uitzicht op redding. Gestrand in het eindeloze, zwarte niets, begint een onwaarschijnlijke overlevingsstrijd. En misschien is de enige uitweg wel de minst evidente…

Titel Gravity
Jaar 2013
Soort Film
Categorie Sci-Fi
IMDb-cijfer Gemiddeld 7.7 uit 10
Synopsis: HBO Max