Kun je gratis naar Viaplay kijken in 2023?

De nieuwe streamingdienst Viaplay is inmiddels alweer een tijdje live in Nederland. Natuurlijk blijven we Hollanders, dus we zitten graag op de centen en willen voor zo weinig mogelijk geld zo veel mogelijk toffe sporten, films en series kunnen kijken. Gelukkig zijn er meerdere manieren om gratis Viaplay te kijken en zo deels zonder kosten te genieten van het Formule 1-seizoen van 2023, maar ook andere sporten, films en series. In dit artikelen leggen we uit hoe het precies werkt en of er ook proefperiodes worden aangeboden.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 34% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Gratis Viaplay door tijdelijke aanbieding van de streamingdienst

De kosten van een abonnement op Viaplay bestaan bij een normaal abonnement uit €15,99 per maand, maar door aanbiedingen van providers kun je soms wat van dat maandbedrag af snoepen. Nu heeft Viaplay zelf echter ook een tijdelijke deal die wel heel interessant was voor je portemonnee. Zo kun je nu hier op de officiële website van Viaplay een actie claimen met een goedkoper jaarabonnement, waardoor je 34% korting krijgt en maandelijks nog maar €10,49 hoeft af te rekenen. Zo kun je omgerekend vier maanden gratis kijken per jaar.

Nieuwe KPN klanten krijgen combinatievoordeel met Viaplay, T-Mobile biedt 1 maand korting en DELTA + Caiway geven een euro voordeel

De tv-aanbieder KPN heeft net als Ziggo een aantrekkelijke actie gelanceerd. Klanten van de provider krijgen tot €12,50 per maand combinatievoordeel bij het afnemen van internet, mobiel en Viaplay. Ook T-Mobile biedt korting: de eerste maand betaal je 50% minder voor een lidmaatschap bij Vaiplay. Ten slotte kun je via DELTA en Caiway langdurig voor minder geld naar Viaplay kijken, want bij deze twee aanbieders krijg je blijvend een euro korting per maand.

Gratis proefperiode bij Viaplay?

Andere streamingdiensten als Videoland, Amazon Prime Video en NLZIET maken gebruik van gratis proefperiodes, waardoor je respectievelijk 14, 30 en wederom 14 dagen gratis de videodienst uit kunt proberen voordat je een betalende klant wordt. Netflix en Disney+ hadden dit systeem vroeger ook, maar zijn hier de laatste jaren mee gestopt.

Nu zijn aanstaande abonnees van Viaplay natuurlijk benieuwd of deze streamingdienst ook een gratis proefperiode voor nieuwe klanten instelt. De redactie van Streamwijzer heeft hierover navraag gedaan bij het video on demand-platform, maar hieruit werd duidelijk dat er geen gratis proefperiode wordt georganiseerd buiten de bovenstaande aanbiedingen om. Ook na de lancering bleek dit inderdaad te kloppen.

Meer informatie over de streamingdienst voor Formule 1, darts en meer sport, films en series volgt binnenkort

Alles wat je te weten wilt komen over deze streamingdienst vind je op de website en sociale media van Streamwijzer. Zo lichten we de opties uit om op tv naar Viaplay te kijken, maar ook wat het verwachte aanbod van de videodienst wordt en of er ook nog acties bij T-Mobile, DELTA, Caiway en andere providers komen. Ook kun je je aansluiten bij de Facebook groep met Viaplay kijkers om als eerste op de hoogte te zijn over het laatste nieuws omtrent deze videodienst.

Viaplay in Nederland