Kun je gratis naar SkyShowtime kijken in 2024?

We zijn sinds oktober 2022 een gigantische nieuwe videodienst rijker in Nederland: SkyShowtime. Op dit nieuwe platform kijk je naar films en series van grote studio’s als Universal Pictures, DreamWorks en Paramount Pictures. Een absolute aanrader dus! Maar misschien zit je er naast al die talloze andere streamingdiensten niet op te wachten om weer veel geld uit te geven aan een nieuwe service. Daarom vragen veel mensen zich af of er een manier is die gratis SkyShowtime kijken mogelijk maakt in Nederland. In dit artikel leggen we uit of dit mogelijk is en hoe dit precies werkt.

Is er een gratis proefperiode bij SkyShowtime?

Laten we voor het gemak beginnen bij het begin: de gratis proefperiode die sommige streamingdiensten aanbieden wanneer je erover nadenkt om een abonnement af te sluiten. Bij video on demand-platforms als Videoland, Amazon Prime Video, discovery+ en NLZIET kun je namelijk van zo’n kosteloze proefperiode gebruikmaken. Dit betekent dat je 7 tot 30 dagen lang gratis kunt kijken naar het complete aanbod van de streaming service, voordat je gaat betalen voor je abonnement.

Veel mensen vragen zich af of SkyShowtime ook een gratis proefperiode heeft ingesteld. Vlak na de lancering was dit niet het geval, maar inmiddels is het wél mogelijk om tijdelijk zonder uitgaven gebruik te maken van de videodienst in Nederland. Wanneer je kiest voor een lidmaatschap, dan kun je voor een maandabonnement of een jaarabonnement gaan. Het maandabonnement heeft een gratis proefperiode van 7 dagen voorafgaand aan de start van je abonnement.

👉 Ga direct naar de officiële website van SkyShowtime en kijk nu 7 dagen gratis

Actie: 33% korting en dus 4 maanden per jaar gratis kijken naar SkyShowtime

Maar hoe zit het eigenlijk met andere aanbiedingen? SkyShowtime is op 25 oktober 2022 gelanceerd en direct werd er een spetterende actie geïntroduceerd: sloot je binnen de eerste 42 dagen een abonnement af, dan profiteerde je van een levenslange korting van 50%. Dit betekent dat je maandelijks niet de normale prijs van €6,99 betaalde, maar dat je slechts €3,49 kwijt was. Die deal is inmiddels verlopen, maar je kunt nog steeds van een goedkoper jaarabonnement gebruik maken. Daarbij krijg je 33% korting.

Voor een jaar SkyShowtime ben je dus niet €83,88 kwijt, maar €54,99. Omgerekend zou je ook kunnen zeggen dat je maar voor 8 van de 12 maanden betaalt en dus 4 maanden gratis naar SkyShowtime kijkt. Momenteel is nog niet bekend of dit een blijvende aanbieding of tijdelijke actiekorting is.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films op SkyShowtime 🍿

Meer informatie over de streamingdienst

Uiteraard zou het kunnen dat er binnenkort nog andere toffe acties aankomen om het gratis of met korting kijken naar SkyShowtime mogelijk te maken. Wij houden je hiervan op de hoogte in onze nieuwsbrief. Daarnaast vind je meer nieuwtjes ook altijd in de Facebook-groep met SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.