Kun je gratis naar SkyShowtime kijken in 2022?

We zijn sinds 25 oktober 2022 een gigantische nieuwe videodienst rijker in Nederland: SkyShowtime. Op dit nieuwe platform kijk je naar films en series van grote studio’s als Universal Pictures, DreamWorks en Paramount Pictures. Een absolute aanrader dus! Maar misschien zit je er naast al die talloze andere streamingdiensten niet op te wachten om weer veel geld uit te geven aan een nieuwe service. Daarom vragen veel mensen zich af of er een manier is die gratis SkyShowtime kijken mogelijk maakt in Nederland. In dit artikel leggen we uit of dit mogelijk is en hoe dit precies werkt.

Tijdelijke actie: levenslang 50% korting en dus 6 maanden per jaar gratis kijken naar SkyShowtime

SkyShowtime is op 25 oktober 2022 gelanceerd en heeft direct een spetterende actie geïntroduceerd: sluit je binnen de eerste 42 dagen een abonnement af, dan profiteer je van een levenslange korting van 50%. Dit betekent dat je maandelijks niet de normale prijs van €6,99 betaalt, maar dat je slechts €3,49 kwijt bent.

Voor een jaar SkyShowtime ben je dus niet €83,88 kwijt, maar €41,88. Omgerekend zou je ook kunnen zeggen dat je maar voor 6 van de 12 maanden betaalt en dus 6 maanden gratis naar SkyShowtime kijkt. En dit ieder jaar opnieuw, want de actie blijft de rest van je leven geldig. De actie loopt nog tot 6 december 2022.

Gratis proefperiode bij SkyShowtime?

Bij streamingdiensten als Videoland, Amazon Prime Video, discovery+ en NLZIET worden er gratis proefperiodes gehanteerd. Dit betekent dat je 7 tot 30 dagen lang gratis kunt kijken naar het complete aanbod van de streaming service, voordat je gaat betalen voor je abonnement.

Veel mensen vragen zich af of SkyShowtime ook een gratis proefperiode heeft ingesteld. Op dit moment lijkt dit enkel het geval te zijn wanneer een abonnement via de mobiele app wordt afgesloten. Let wel op: dan kun je geen gebruik maken van de levenslange kortingsactie. Die is namelijk ‘web only’, dus dat aanbod krijg je niet op mobiele devices.

Meer informatie over de streamingdienst

Uiteraard zou het goed kunnen dat er binnenkort nog toffe acties aankomen om het gratis of met korting kijken naar SkyShowtime mogelijk te maken, of dat er toch een gratis proefperiode geïntroduceerd wordt. Wij houden je hiervan op de hoogte in onze nieuwsbrief. Daarnaast vind je meer nieuwtjes ook altijd in de Facebook-groep met SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.