Gratis te zien: hier kijk je de livestream van ‘AZ vs. Santa Coloma’

Voetballiefhebbers mogen in hun handjes knijpen, want vanavond strijden twee Nederlandse ploegen met een mooie voorsprong in de return van de derde voorronde van de Conference League. Nog beter: beide matches zijn vandaag volledig gratis te zien. Je kunt op drie manieren een gratis livestream kijken van AZ Alkmaar – FC Santa Coloma. En nee, dan hebben we het niet over vervelende websites die vol virussen zitten, maar gewoon een volledig legale uitzending. In dit artikel vind je de officiële livestream en verklaren we de situatie nader met wat achtergrondinformatie. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.

Livestream van ‘AZ – Santa Coloma’ gratis online beschikbaar

Bevind je je in Nederland en heb je geen tv-abonnement? Dan is de onderstaande optie 1 waarschijnlijk wel wat voor jou. De rechten van deze derde voorronde van de Conference League zijn namelijk voor de Nederlandse markt in handen van het grote mediabedrijf Talpa. Zij hebben besloten om de onderstaande livestream van AZ Alkmaar vs. FC Santa Coloma vanuit hun platform KIJK gratis beschikbaar te stellen. Je kunt dus op de video hieronder gewoon op play drukken en beginnen met kijken. Daarvoor worden natuurlijk wel wat reclames afgespeeld, wat op de televisie ook het geval zou zijn. Maar dan kun je wel helemaal kosteloos naar de match kijken.

Alternatief: live ‘AZ Alkmaar vs. FC Santa Coloma’ kijken op tv

Mocht je liever op het grote scherm genieten van de match, en je geen Chromecast of Apple TV in huis hebt om de bovenstaande livestream te casten naar je televisie, dan kun je ook gebruikmaken van je eventueel al lopende tv-abonnement. Dit is optie 2. De meeste Nederlanders hebben via een provider namelijk nog steeds ‘gewoon’ een abonnement voor lineaire televisie en daar wordt de match vanavond tevens uitgezonden. Om precies te zijn staat de wedstrijd van AZ Alkmaar op het programma voor donderdag 17 augustus 2023 om 20:45 uur Nederlandse tijd op de zender Veronica.

Terugkijken en vanuit het buitenland kijken is mogelijk via streamingdienst

Ten slotte is er ook nog een streamingdienst die de uitzendrechten van deze partij in handen heeft. Bij het video on demand-platform NLZIET, optie 3 in dit artikel, vind je namelijk het volledige aanbod van 38+ tv-zenders. Die kun je live kijken, maar ook terugkijken is bij veel programma’s tot een jaar lang reclamevrij mogelijk. Dit kan allemaal op je tv, telefoon, tablet of laptop. Het enige wat je nodig hebt is internet. Ook op vakantie in het buitenland kun je deze optie toepassen, want de applicatie is toegankelijk vanuit alle landen in de Europese Unie.

Ga meteen naar AZ Alkmaar – FC Santa Coloma bij NLZIET en kijk nu 14 dagen gratis naar alles op deze streamingdienst ✅