Gratis te zien: ‘Feyenoord vs. PSV’ | Stap voor stap uitleg

Zondagmiddag, op 3 december 2023 om 12:15 uur, zullen de huidige nummers één en twee in de Eredivisie tegen elkaar strijden in de iconische wedstrijd. Maar wanneer en waar kun je Feyenoord – PSV eigenlijk online en op tv kijken? En is het mogelijk om dit kosteloos te doen? We vertellen je alles wat hier momenteel over bekend is.

ESPN 1 zendt ‘Feyenoord vs. PSV’ in de Eredivisie uit op zondag 3 december 2023 om 12:15 uur

Je vindt de tv-zender van ESPN 1 onder andere via de providers Ziggo op 421, KPN op 221, Canal Digitaal op 401 en Odido op 151. Via deze aanbieders kun je ook vaak online tv-kijken, zoals we hieronder stapsgewijs uitleggen voor nieuwe en huidige klanten van Canal Digitaal. Je kunt dan via de TV App ook op andere apparaten dan je televisie de uitzending kijken.

Meestal heb je voor toegang tot dit ESPN-kanaal echter wel een aanvullend lidmaatschap nodig. Dat zit bij Canal Digitaal niet het geval. Bij deze aanbieder kijk je live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer. Daarnaast kun je een lidmaatschap de eerste 7 dagen gratis uitproberen, waardoor je helemaal kosteloos naar de wedstrijd kunt kijken. We leggen hieronder stapsgewijs uit hoe het werkt:

  1. ➡️ Ga hier direct naar de officiële website.
  2. Klik op de groene knop met ‘Kijk Eredivisie live’ en geef met ‘Nee’ aan dat je nog geen bestaande klant bent. Ben je dat al wel? Klik dan op ‘Ja’ en spring in dit lijstje naar stap 4.
  3. Vul je gegevens in en klik tweemaal op de groene knop met ‘Volgende’, waarna wordt gevraagd om je betalingsgegevens te verifiëren met één eurocent.
  4. Klik rechts bovenin de homepage op a) Computer: de groene knop met ‘Live tv kijken’ of b) Mobiel: het middelste logo van een televisie en vul je (zojuist aangemaakte) gegevens in om toegang te krijgen.
  5. Klik voor kijken in het menu bovenaan de pagina op tv gids en scroll met de rechter navigatieknop naar kanaal #29 voor de zender ESPN 1, waarna je op ‘▶️ Bekijken’ klikt en direct kunt beginnen met kijken 📺

Je hebt nu een zogeheten ‘Bomvol‘ account bij Canal Digitaal. De eerste 7 dagen is dit afgezien van de verificatietransactie van één eurocent helemaal gratis. Daarna kost een lidmaatschap €14,95 per maand, waarvoor je onder andere toegang krijgt tot 60+ zenders (met alle vier de ESPN-kanalen), de streamingdienst Canal+ Series, live en terug kunt kijken via tv/telefoon/tablet/laptop en altijd maandelijks kunt opzeggen. Mocht je besluiten om je abonnement binnen de kosteloze proefperiode op te zeggen, dan is dat ook mogelijk en zul je vervolgens na ontvangst van de bevestiging van Canal Digitaal in je mailbox niet gefactureerd worden.

Online live en terugkijken is mogelijk door televisie-uitzending

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten online naar de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in de Eredivisie te kijken. In het onderstaande overzicht zie je dat streamingdiensten als Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay en Videoland deze uitzending niet in hun aanbod opgenomen hebben. Wel kun je als abonnee van Canal+ Series zoals hierboven uitgelegd live naar meer dan 60 tv-zenders kijken, waaronder ESPN 1. Ook zijn de uitzendingen tot 7 dagen terug te kijken, waardoor je de hele wedstrijd nog steeds kunt zien als je de live uitzending zaterdagavond gemist hebt.

Canal Digitaal➡️ Ga direct naar ESPN 1 via de TV App. Hier kun je uitzendingen van ESPN tot een week terugkijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+Feyenoord vs. PSV is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je de match niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze Eredivisiewedstrijd is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETKijkers van NLZIET kunnen 38+ tv-zenders ontvangen via online tv-kijken en daarnaast is ook uitzending gemist is beschikbaar, maar ESPN maakt op het moment van schrijven geen onderdeel uit van het zenderpakket.
⛔️ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar voetbalwedstrijden zij er niet te zien.
⛔️ Prime VideoDeze wedstrijd is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is onder andere voetbal uit de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga te zien, maar geen Nederlands voetbal uit de Eredivisie.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de uitzending nu niet te vinden.

Samenvatting later online te zien

Verder is het goed om te weten dat er veelal na wedstrijden samenvattingen online gezet worden op YouTube door drie verschillende kanalen: zowel de thuisspelende ploeg als het uitspelende team in de Eredivisie en natuurlijk de uitzendgerechtigde partij ESPN. Dit zijn echter enkel de highlights van de uitzending en het is niet live te zien.

Meer weten over de scheidsrechter bij deze spannende match? We schreven deze week al een artikel met alles wat je wilt weten over Danny Makkelie. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!