Ben jij ook laaiend enthousiast geworden door de komst van streamingdienst Dplay van Discovery? Het video on demand-platform toont films, series en TV-programma’s die het echte leven beschrijven en wint snel aan populariteit in Nederland. Nu zijn mensen benieuwd of gratis naar Dplay kijken mogelijk is. In dit artikel lichten we twee opties uit.

Hoe kan ik gratis naar Dplay van Discovery kijken?

Je kunt zowel naar een selectie van gratis programma’s kijken als 7 dagen gratis een abonnement uitproberen. In dit artikel leggen wij uit hoe je op beide manieren gratis naar streamingdienst Dplay van Discovery kunt kijken.

Gratis Dplay abonnement

Dplay heeft een cadeautje voor je! Waar streamingdiensten als Netflix en Disney+ er bijvoorbeeld voor hebben gekozen om te stoppen met een gratis proefperiode, heeft Dplay juist aangegeven 14 gratis dagen aan te bieden aan iedere gebruiker. Zo kun je eerst testen of de streamingdienst wat voor jou is. Hieronder leggen we uit hoe je razendsnel je 14 dagen gratis Dplay kunt claimen.

Benodigde tijd: 1 minuut.

Zo sluit je een gratis proefabonnement af op Dplay in Nederland.

 1. Ga naar deze pagina om een abonnement af te sluiten.

  Klik op de link hierboven.

 2. Kies een gewenst abonnement voor na de gratis proefperiode.

  Dit kan bijvoorbeeld €3.99 per maand zijn of met korting voor €19.99 per jaar.

 3. Druk op de grote knop met ‘Start proefperiode’.

  Deze knop brengt je naar het inschrijfproces.

 4. Vul je persoonlijke gegevens in.

  Klik hierna op de knop ‘Registreren’.

 5. Vul je betalingsgegevens in voor het abonnement dat je na de gratis proefperiode zou willen gebruiken.

  Klik hierna op de knop ‘Betalen’.

 6. Gelukt! Je hebt nu een gratis proefabonnement op Dplay.

  Je kijkt 7 dagen gratis naar de streamingdienst. Je kunt ervoor kiezen om voor de afloop van je gratis proefabonnement op te zeggen of om het door te laten lopen in een betaald abonnement. Veel kijkplezier!

Gratis selectie van films, series en TV-programma’s

Er is een groot aantal afleveringen beschikbaar om gratis te kijken op Dplay via deze pagina. Je kunt je gratis registreren bij de streamingdienst van Discovery en onbeperkt naar deze beschikbare afleveringen kijken. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar afleveringen van TLC’s Say Yes To The Dress of bijvoorbeeld Tattoo Girls, Cake Boss, sMothered en Love After Lockup.

Gratis films series Dplay
Je kunt naar een grote selectie van gratis films en series op Dplay kijken. Hiervoor kun je een account aanmaken en hoef je geen betalingsgegevens in te vullen.

Mocht het je allemaal erg goed bevallen, dan kun je beslissen om voor het kleine bedrag van €3.99 per maand naar de streamingdienst te blijven kijken om toegang te krijgen tot de volledige catalogus.

Films en series in het aanbod van Dplay in Nederland

Bijna dagelijks worden er nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van Discovery’s streamingdienst in Nederland. Wij houden bij Streamwijzer bij wat er nieuw deze week is op alle streamingdiensten, waaronder Dplay. Ook is het volledige aanbod van Dplay in Nederland te vinden op onze website. Dit wordt dagelijks geüpdatet, zodat jij altijd weet wat de nieuwste titels op het video on demand-platform zijn!

Meer informatie over streamingdienst Dplay

We inspireren je graag om een aantal nieuwe interessante titels op deze streamingdienst te kijken. Daarom houden wij op de informatiepagina over Dplay het laatste nieuws en de beste tips van de streamingdienst bij. Zo vind je bijvoorbeeld een documentaire over de dood van George Floyd en de mogelijke moord op Jeffrey Epstein, maar ook de top 5 meest spraakmakende moordzaken en top 5 meest fascinerende realityshows.