Gratis Disney+ kijken in 2024: de 3 beste manieren

Splinternieuwe superheldenfilms van Marvel, magische animaties van Disney/Pixar, oogverblindende natuurbeelden van National Geographic en legendarische fantasyreeksen van Star Wars. Er is heel wat te zien op de streamingdienst Disney+, maar aan een abonnement hangt natuurlijk altijd een prijskaartje. Toch zijn er manieren om een voordeel te behalen, waardoor je goedkoper en omgerekend tijdelijk gratis naar Disney+ kijken kunt. In dit artikel vind je de 3 beste manieren die we nu kennen.

Op deze 3 manieren kun je tijdelijk gratis naar Disney+ kijken

1. Kijk 12 maanden voor de prijs van 10 met een goedkoper jaarabonnement

Als je een lidmaatschap bij Disney+ af wil sluiten, dan krijg je van de streamingdienst een interessante keuze. Je kunt kiezen voor het maandelijks opzegbare abonnement en hiervoor betaal je op het moment van schrijven nog geen tientje per maand: €10,99 om precies te zijn. Met de andere optie ben je echter een stuk voordeliger uit. Het jaarabonnement kost je namelijk maar €109,90 per jaar, wat neerkomt op een prijs van €9,16 per maand. Hierdoor bespaar je 16% (ruim €30 p/j) en kijk je omgerekend 2 maanden per jaar gratis. Een goede deal voor je portemonnee dus.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

2. Bespaar met entertainmentkorting en de bundel van ESPN bij KPN

Ben je klant bij de internet-, tv- en mobiel-aanbieder KPN, of ben je misschien van plan om dat nog te worden? Dan is het goed om te weten dat er een mooie samenwerking tussen The Walt Disney Company en de provider is gesloten. Hierdoor kun je een Disney+ abonnement aan je KPN account toevoegen en daarmee voordelen behalen. Zo krijg je maandelijks tot €12,50 korting als je internet, mobiel en Disney+ combineert. Hiervan is 7,50 euro de mindering op je mobiele abonnement en kun je ook nog 5 euro entertainmentkorting per maand claimen als je dit nog niet voor een andere dienst gebruikt.

Ga direct naar Disney+ bij KPN en bespaar tot €12,50 per maand 📺

Heb je daarnaast ook nog interesse in het pakket ESPN Compleet, waarmee je kunt kijken naar sportuitzendingen als Eredivisievoetbal, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Eredivisie Vrouwen, Johan Cruijff Schaal, Tweede Divisie, Europa League, Conference League, MLS, Super Bowl, NFL, MLS en Copa Sudamericana? Dan hebben we goed nieuws voor je, want ESPN maakt onderdeel uit van The Walt Disney Company. Daardoor is de samenwerking met KPN uitgebreid en betaal je voor de bundel van ESPN & Disney+ geen €23,98 per maand, maar slechts €20,99. Zo bespaar je op jaarbasis bijna 36 euro (ruim 13%) en kijk je dus omgerekend bijna 1½ maand per jaar gratis naar allebei de pakketten.

Ga direct naar de bundel van ESPN & Disney+ bij KPN en bespaar ruim 13% per maand 💰

Deze acties gelden dus bij KPN, maar je bent natuurlijk ook als klant van Ziggo of een andere provider benieuwd of er kortingsacties te vinden zijn. Je vindt hier op de officiële website van Ziggo welke extra pakketten deze aanbieder allemaal opgenomen heeft en ook op de websites van andere providers vind je hierover meer informatie. In dit geval is er echter (nog) geen korting mogelijk, dus is het wellicht interessanter om de tip in het voorgaande deel van dit artikel gebruiken.

3. Interessante aanbiedingen met tot 1 jaar Disney+ cadeau via Disneyland Parijs

Het is vast geen verrassing voor je als we vertellen dat The Walt Disney Company niet alleen maar eigenaar is van een streamingdienst. Zo kun je ze natuurlijk al decennialang kennen van de productie van hun eigen legendarische films, maar ook van hun wereldberoemde pretparken. Daarom heeft het bedrijf besloten om van de combinatie van die twee ook een deal te maken. Dit bestaat uit drie mogelijkheden bij Disneyland Parijs die we hieronder voor je beschrijven.

Allereerst kun je tot 12 maanden gratis Disney+ kijken als je een verblijf met hotel en tickets boekt. Besluit je alleen de toegangstickets te kopen? Dan krijg je bij besteding van minstens 70 euro (met uitzondering van speciale evenementen) nog steeds 3 maanden streaming cadeau. Ten slotte kun je ook een maand kosteloos naar de videodienst van Disney kijken als je een jaarpas op Disneyland Parijs koopt of verlengt.

Gratis proefperiode bij Disney+ in Nederland?

Ben je nog benieuwd of het ook mogelijk is om 7 dagen of zelfs 1 maand gratis naar Disney+ te kijken met een proefperiode? Dan moeten we je helaas teleurstellen, want dat kan niet meer. Vroeger was het wel een optie, maar al snel besloot de streamingdienst te stoppen met het aanbieden van kosteloze proefabonnementen. Wel kun je nog steeds kiezen voor het goedkopere jaarlidmaatschap, waarover we eerder in dit artikel uitlegden dat je omgerekend 12 maanden kijkt voor de prijs van 10. Zo heb je alsnog de meest voordelige optie van dit moment te pakken.

Kortingsacties en -codes voor deze streamingdienst

Online zijn er veel websites te vinden die zeggen dat er kortingsacties met speciale codes zijn voor Disney+. Dat is echter onjuist, dus we raden je aan om niet op die claims in te gaan. Als Disney+ een aanbieding zou organiseren, dan zullen wij de eersten zijn die je dat melden. Je hoort het dan zo snel mogelijk via je mail en daarnaast zullen we je op de hoogte houden via onze website en social media kanalen.