Waar kun je de docu ‘Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer’ online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer (2023) online kijken kunnen. In deze documentaire duikt Viaplay in het bizarre verhaal van Frank Masmeijer, de voormalige tv-presentator die gearresteerd werd vanwege drugshandel en vervolgens gratie verleend werd door koning Willem-Alexander. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de docu ‘Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer’ (2023) online kijken?

Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer is sinds 17 juni 2023 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer bij Viaplay. Hier is de documentaire op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoDe documentaire is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxDe documentaire is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisBij Pathé Thuis is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer’ (2023)

Regisseur Roy Dames volgt Frank Masmeijer in het jaar na zijn vrijlating. Hij probeert te ontrafelen hoe het zover is gekomen dat de oud-presentator de verkeerde afslag nam en werd veroordeeld voor cocaïnesmokkel.

Streaming informatie over de film

TitelGratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 3 minuten
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
RegisseursRoy Dames
CastFrank Masmeijer

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de docu ‘Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de documentaire Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer’?

    De documentaire Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer draait om voormalig tv-presentator Frank Masmeijer. Hij schuift aan om zijn kant van het verhaal te vertellen.


Synopsis: Viaplay

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.