Waar kun je de film ‘Gran Turismo’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Gran Turismo (2023) online kijken kunnen. In deze actiefilm zien we hoe Jann Mardenborough, een fervent speler van het videospel Gran Turismo, een aantal Nissan-competities wint en zo een echte autocoureur wordt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Gran Turismo’ (2023) online kijken?

Gran Turismo was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Gran Turismo bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 13 oktober 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Gran Turismo niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxGran Turismo is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDe film is gedistribueerd door Sony Pictures Releasing via Universal Pictures. Dit zijn filmstudio’s die onderdeel uitmaken van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Gran Turismo’ (2023)

Gran Turismo is het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

Streaming informatie over de film

TitelGran Turismo
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 15 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseursNeill Blomkamp
CastDavid Harbour, Archie Madekwe, Orlando Bloom, Djimon Hounsou

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.