Met 94 afleveringen wordt Grace and Frankie de langst lopende Netflix Original ooit! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Grace and Frankie S6 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Grace and Frankie over?

Het leven van Grace en Frankie komt op zijn kop te staan wanneer hun echtgenotes hen verlaten voor elkaar. Het blijkt namelijk dat de twee mannen niet alleen elkaars collega’s zijn maar ook al twintig jaar een relatie met elkaar hebben. Samen moeten de twee vrouwen van in de 70 een nieuwe leven op zien te bouwen in de 21e eeuw. Deze tragedie zorgt er wel voor dat de levens van de twee vrouwen permanent met elkaar worden verweven.

Op IMDb wordt de serie Grace and Frankie beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 6 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Grace and Frankie seizoen 6 op Netflix? In januari 2020 zal het zesde seizoen van de serie online komen op Netflix Nederland!

Komt er een Grace and Frankie seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Netflix heeft aangekondigd dat er een zevende, en laatste, seizoen van Grace and Frankie zal verschijnen. Na 94 afleveringen is de langst lopende Netflix Original dan helaas tot een einde gekomen.

Welke teaser of trailer is er van Grace and Frankie seizoen 6?

Helaas is er nog geen trailer van het zesde seizoen, maar geniet hieronder vooral van de trailer van onze favoriete dames in seizoen 5!


Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 6 op Netflix Nederland?

We kunnen het zesde seizoen van Grace and Frankie in januari 2020 op Netflix Nederland verwachten.Grace and Frankie seizoen 6 Netflix Nederland