Grace and Frankie Seizoen 5 op Netflix vanaf 18 januari

De 18e van januari wordt een geweldige dag voor Grace and Frankie fans. Grace and Frankie seizoen 5 zal namelijk vanaf 18 januari op Netflix te zien zijn! Wil je alle seizoenen hebben? Je vindt ze hier!

Grace and Frankie Verhaal

De twee dames Grace and Frankie (gespeeld door Jane Fonda en Lily Tomlin) komen erachter dat hun mannen niet alleen maar collega’s zijn, maar ook een romantische band hebben gehad de afgelopen twintig jaar. Samen proberen ze zich door de omstandigheden die volgen te worstelen.

De comedy zoomt in op de vrouwen van stand die elkaar op het begin niet uit kunnen staan en door de serie heen steeds dichter naar elkaar groeien. Hun mannen Robert (gespeeld door Martin Sheen) en Sol (gespeeld door Sam Waterston) veroorzaken een scheiding van beide huwelijken, waarna de vrouwen met elkaars problemen zitten opgescheept.

Grace and Frankie Seizoen 5

*** Pas op: SPOILERS! ***

Grace en Frankie zijn hun eigen bedrijf begonnen en belanden door een truc van hun kleinkinderen samen in een bejaardentehuis. Aan het einde van Grace and Frankie seizoen 4 ontsnappen ze uit het bejaardentehuis, maar helaas wacht ze niet veel goed buiten het tehuis. Hun strandhuis blijkt namelijk verkocht te zijn.

Van Grace and Frankie seizoen 5 weten we al dat RuPaul een gastrol zal hebben. Verder weten we dat het op 18 januari online zal komen op Netflix en natuurlijk dat het wederom geweldig genieten zal worden!

Grace and Frankie Seizoen 6

En er is nog meer mooi nieuws! Woensdag 16 januari heeft Netflix bekendgemaakt een nieuw seizoen van de hitserie te hebben besteld. Dat betekent dat we over een tijd kunnen genieten van Grace and Frankie seizoen 6!

Wanneer komt Grace and Frankie seizoen 6 op Netflix?

Netflix heeft bekendgemaakt dat Grace and Frankie seizoen 6 in 2020 op de streamingdienst zal verschijnen. Een specifieke periode is nog niet bekend.

Trailer seizoen 5

Netflix Aanbod

Nu je weet dat Grace and Frankie seizoen 5 Netflix aanbod wordt vanaf 18 januari ben je misschien ook op zoek je naar het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland. Klik dan hier! Alleen benieuwd naar het Netflix aanbod? Klik dan hier!