Wanneer komt seizoen 2 van ‘Het Gouden Uur’?

Op 23 oktober 2022 is de bloedstollende serie Het Gouden Uur van start gegaan op NPO 3, en de eerste reacties waren direct laaiend enthousiast. De serie wereld “on-Nederlands goed” genoemd en ook het spel van hoofdrolspeler Nasrdin Dchar werd vol lof ontvangen. Omdat alle afleveringen al direct te zien waren bij streamingdienst NLZIET en inmiddels ook zijn uitgezonden op tv, willen veel mensen weten of er een vervolg komt. In dit artikel geven wij daarom antwoord op de vraag: komt er een Het Gouden Uur seizoen 2? En wanneer dan?

Komt er een ‘Het Gouden Uur’ seizoen 2?

Geweldig nieuws: Het Gouden Uur krijgt een tweede seizoen. Veel kijkers hoopten hier al op, zeker na de ongekende populariteit van het eerste seizoen én de gigantische cliffhanger. Tijdens de laatste aflevering bleek namelijk dat Faysal misschien hulp heeft gehad van binnen de politie.

Het tweede seizoen is op dit moment al in ontwikkeling. Dit heeft producent NL Film op hun website bekendgemaakt. Wanneer we ernaar kunnen kijken en waar het precies over gaat, is nu nog niet bekend.

De thrillerserie over het uur na een terroristische aanslag | Het gouden uur | Trailer

Wanneer komt ‘Het Gouden Uur’ seizoen 2 op tv?

We weten dus wel al dát er een tweede seizoen van Het Gouden Uur komt, maar niet wanneer we ernaar kunnen kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de omroep ons meer informatie geeft.

Waar gaat het verhaal van ‘Het Gouden Uur’ over?

Op een avond ontvangt Mardik een verontrustend sms’je waaruit blijkt dat zijn jeugdvriend Faysal naar Nederland is gekomen. Als er de volgende dag een terroristische aanslag wordt gepleegd, verdenkt Mardik direct Faysal en gaat op onderzoek uit, met drastische gevolgen…

TitelHet Gouden Uur
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
CastEllen Parren, Nasrdin Dchar, Nabil Mallat, Abbas Fasaei, Peter Post, Marco Eradus, Sophie Veldhuizen, Matteo van der Grijn, Melody Klaver, Tamar van den Dop, Yannick de Waal

Synopsis: AVROTROS

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.