Wanneer komt seizoen 2 van ‘Het Gouden Uur’?

In oktober 2022 was de bloedstollende serie Het Gouden Uur te zien op tv en de reacties waren laaiend enthousiast. De serie werd onder meer “on-Nederlands goed” genoemd. Inmiddels is de serie ook op Netflix gearriveerd en willen nóg meer mensen weten of er een vervolg komt. In dit artikel geven wij daarom antwoord op de vraag: komt er een Het Gouden Uur seizoen 2? En wanneer dan?

Alles over ‘Het Gouden Uur’ seizoen 2

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Het Gouden Uur seizoen 2, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Het Gouden Uur seizoen 2?
📅 Wanneer komt seizoen 2?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Het Gouden Uur’ seizoen 2?

Geweldig nieuws: Het Gouden Uur krijgt een tweede seizoen. Veel kijkers hoopten hier al op, zeker na de ongekende populariteit van het eerste seizoen én de gigantische cliffhanger.

Het splinternieuwe seizoen is op dit moment al in ontwikkeling. Dit heeft producent NL Film eerder dit jaar al bekendgemaakt op hun website. Wanneer we ernaar kunnen kijken en waar het precies over gaat, is nu nog niet bekend.

Wanneer komt ‘Het Gouden Uur’ seizoen 2 op tv?

We weten dus wel al dát er een tweede seizoen van Het Gouden Uur komt, maar niet wanneer we ernaar kunnen kijken. Het zal waarschijnlijk sowieso pas in 2024 worden. Op deze pagina delen we altijd de laatste ontwikkelingen met je.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar gaat het verhaal van ‘Het Gouden Uur’ over?

Op een avond ontvangt Mardik een verontrustend sms’je waaruit blijkt dat zijn jeugdvriend Faysal naar Nederland is gekomen. Als er de volgende dag een terroristische aanslag wordt gepleegd, verdenkt Mardik direct Faysal en gaat op onderzoek uit, met drastische gevolgen…

TitelHet Gouden Uur
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
CastEllen Parren, Nasrdin Dchar, Nabil Mallat, Abbas Fasaei, Peter Post, Marco Eradus, Sophie Veldhuizen, Matteo van der Grijn, Melody Klaver, Tamar van den Dop, Yannick de Waal

Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.