Komt er een seizoen 2 van ‘Het Gouden Uur’?

Op 23 oktober 2022 is de bloedstollende serie Het Gouden Uur van start gegaan op NPO 3, en de eerste reacties waren direct laaiend enthousiast. De serie wereld “on-Nederlands goed” genoemd en ook het spel van hoofdrolspeler Nasrdin Dchar werd vol lof ontvangen. Omdat alle afleveringen al direct te zien waren bij streamingdienst NLZIET en inmiddels ook zijn uitgezonden op tv, willen veel mensen weten of er een vervolg komt. In dit artikel geven wij daarom antwoord op de vraag: komt er een Het Gouden Uur seizoen 2?

Komt er een ‘Het Gouden Uur’ seizoen 2?

Op dit moment is het helaas nog niet bekend of er een tweede seizoen van Het Gouden Uur gemaakt wordt. De serie ging in première op 23 oktober en de laatste aflevering werd uitgezonden op 20 november 2022. In totaal zijn er dus zes afleveringen gemaakt, maar of dat alles is weten we nu nog niet. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer (officiële) informatie over S2 krijgen.

De thrillerserie over het uur na een terroristische aanslag | Het gouden uur | Trailer

Waar gaat het verhaal van ‘Het Gouden Uur’ over?

Op een avond ontvangt Mardik een verontrustend sms’je waaruit blijkt dat zijn jeugdvriend Faysal naar Nederland is gekomen. Als er de volgende dag een terroristische aanslag wordt gepleegd, verdenkt Mardik direct Faysal en gaat op onderzoek uit, met drastische gevolgen…

TitelHet Gouden Uur
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 6 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama, Thriller
CastEllen Parren, Nasrdin Dchar, Nabil Mallat, Abbas Fasaei, Peter Post, Marco Eradus, Sophie Veldhuizen, Matteo van der Grijn, Melody Klaver, Tamar van den Dop, Yannick de Waal

Synopsis: AVROTROS

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.