Muzikale film van eigen bodem: ‘Goodbye Stranger’ is nu te streamen

Op zoek naar een nieuwe Nederlandse film om te kijken? Vanaf vandaag kun je op Amazon Prime Video terecht voor Goodbye Stranger. We volgen hierin de muzikale Paul die op het punt staat om voor een goede baan naar Londen te verhuizen. Maar als deze promotie in gevaar komt, begint hij aan alles te twijfelen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘Goodbye Stranger’ staat nu op Prime Video

Amazon Prime Video heeft op donderdag 10 augustus de Nederlandse film Goodbye Stranger aan het aanbod toegevoegd. In april kon je hiervoor naar de bioscoop, maar nu kun je hem dus ook eindelijk zonder aanvullende kosten streamen. Vandaag heeft ook TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de film online gezet, dus ook zonder Prime Video-abonnement is streamen hier nu mogelijk.

Mocht je nou wél een abonnement hebben op het video on demand-platform van Amazon, dan is augustus een mooie maand. Er staan namelijk veel grote titels op de planning, waaronder een nieuw seizoen van Cruel Summer, de film Red, White and Royal Blue en een splinternieuwe serie naar een boek van Harlan Coben.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Hier gaat ‘Goodbye Stranger’ over

Paul is playlist curator en heeft een tijdje geleden zijn droombaan aangeboden gekregen: in Londen, bij ‘s werelds grootste muziekstreamer. We volgen hem op de dag dat hij ontdekt dat zijn gedroomde promotie misschien helemaal niet doorgaat. Terwijl hij door Amsterdam sjeest op zijn fiets en in de ene social verplichting na de ander duikt, vraagt hij zich af of het perfecte plaatje dat hij al jaren voor ogen heeft hem eigenlijk wel zo gelukkig maakt.

De hoofdrollen worden vertolkt door Martijn Lakemeier (De Oost) en Claire Bender (Rundfunk). Samen zetten ze een film neer die door kijkers en critici geprezen werd. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Goodbye Stranger (2023) | Aaron Rookus | trailer | 20 april in de bioscoop

Meer informatie over de film

Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamer in gevaar ziet komen, zal hij misschien wel moeten. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen.

TitelGoodbye Stranger
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 21 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurAaron Rookus
CastMartijn Lakemeier, Claire Bender, Jesse Mensah

Synopsis: Gusto Entertainment

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.