Komische fantasyserie ‘Good Witch’ stopt na 7 seizoenen

Het was jarenlang één van de geliefde fantasyseries van Hallmark, maar helaas komt er na 6 jaar toch een einde aan Good Witch. Dat heeft het televisienetwerk bekendgemaakt. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van Good Witch seizoen 8 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Good Witch over?

Een sceptische dokter uit de grote stad weet niet goed wat hij moet denken van een weduwe met magische krachten die met haar dochter in een stadje woont.

Jaar: 2015-2021
Soort: Serie
Duur: 7 seizoenen
Televisienetwerk: Hallmark Channel
Categorie: Komedie, Drama, Fantasy
IMDb: 7.3 uit 8.100 stemmen
Maker: Sue Tenney
Cast: Catherine Bell, James Denton, Catherine Disher, Sarah Power, Rhys Matthew Bond
Bekijk: Bekijk direct bij Netflix

Komt er een Good Witch seizoen 8 of is de serie afgelopen?

Helaas zal er geen achtste seizoen van Good Witch komen. De kous is af voor de serie nadat televisiemaatschappij Hallmark Channel heeft besloten de show na 7 seizoenen te cancellen. Vaak wordt zo’n keuze gemaakt na een afweging tussen de productiekosten en kijkcijfers. De hoofdrolspeelster Catherine Bell (Cassie Nightingale) liet hierover via Instagram het volgende weten:

Vrij vertaald vertelt de actrice in haar post: Huil niet omdat het voorbij is. Lach omdat het gebeurd is! – Dr. Seuss. Ik ben zo dankbaar voor 7 seizoenen… en 13 jaar (van films) om deel uit te maken van Good Witch, werkend met de vriendelijkste en meest getalenteerde, cast & crew, producers, netwerk! Het heeft altijd gevoeld als familie ❤️ Cassie Nightingale… een vrouw die altijd positief, inspirerend en opbeurend is. Iemand die het beste naar boven brengt in iedereen die ze ontmoet, het leven beter maakt voor iedereen in de buurt, en altijd het glas half VOL ziet. Zij heeft mij geïnspireerd om een beter mens te zijn, om vriendelijker, zachter, liefdevoller en accepterend te zijn. Ik weet dat velen van jullie hetzelfde hebben gevoeld 🥰 Ik voel me zo gelukkig. Ik weet dat we Good Witch en alle geweldige karakters en verhalen zullen missen. Maar ik geniet zeker omdat het gebeurd is. Met liefde, respect en zo veel dankbaarheid, CB ❤️”

→ Vergelijkbare series met Good Witch vind je hier 🍿