Opgelet: ‘Good Luck Guys’ krijgt binnenkort tweede seizoen en dit zijn de deelnemers

Op vrijdag 27 oktober 2023 verscheen de nieuwe serie ‘Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter’ op Amazon Prime Video. Onder leiding van presentator Robbert Rodenburg namen zes bekende influencerduo’s het tegen elkaar op. Goed nieuws, want de serie komt terug voor een tweede seizoen. Zes nieuwe duo’s staan klaar om de strijd aan te gaan. In dit artikel vertellen we je alles wat tot dusver over het tweede seizoen van Good Luck Guys bekend is.

Influencers gaan de ‘barre’ survivalstrijd aan in Prime Video-serie Good Luck Guys

Het unscripted programma van Amazon Prime Video volgt twaalf influencers op een tropische bestemming. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Zij vormen samen zes duo’s. In allerlei verschillende opdrachten gaan zij de strijd met elkaar aan voor een plek in de volgende aflevering.

Het programma wordt gepresenteerd door Robbert Rodenburg. Hij won in 2021 Expeditie Robinson, waardoor hij als geen ander weet hoe het is om te overleven op een onbewoond eiland. Mede dankzij de zogeheten ‘jungleraad’ en proeven lijkt het programma sterk op het populaire survivalprogramma. Maar door het hoge gehalte aan influencers en drama heeft de nieuwe serie ook iets weg van Temptation Island en Ex on the Beach.

Seizoen 2 van ‘Good Luck Guys’

Op 27 oktober ging de spiksplinternieuwe serie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter op Amazon Prime Video in Nederland in première. In het buitenland was het programma al veel eerder te zien. Het format is namelijk gecreëerd in Frankrijk, waar de populaire tv-show al vijf seizoenen kent. Ook in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland is de serie een daverend succes. In Duitsland wordt in november het eerste seizoen verwacht.

Goed nieuws, want Amazon Prime Video heeft bekendgemaakt dat er een tweede seizoen verschijnt. Door het grote succes zat de kans er echter al dik in dat we nog een seizoen van alle drama kunnen genieten.

Deelnemers aan het tweede seizoen

Aan seizoen 2 van Good Luck Guys doen in totaal twaalf influencers mee. Zij worden bij aankomst op het eiland verdeeld in zes duo’s. Deze teams gaan door middel van verschillende proeven de strijd met elkaar aan. In het overzicht hieronder hebben we ze alle twaalf voor je op een rij gezet. Ook hebben we erbij vermeld waar je alle deelnemers van kunt kennen.

KandidaatKun je kennen van
Louisa JanssenEchte Meisjes In De Jungle, Michella & Louisa Werken Mee
Goeïm Cederburg (Goudtje)Mocro Maffia
Lisa van der NolEx On The Beach
(King) Faisel AbdoelhakRapper en vlogger
Kelly van der MinneLove Island
Serge BollDrag Race Holland
Jorden Lorenzo JacobsEx On The Beach
Fabiola VolkersTemptation Island, Echte Meisjes In De Jungle
Glenn EilbrachtTikTok
Plamedi NgondaTikTok
Aaron BezemerTikTok
Jamilla BaidouYouTuber

Wanneer verschijnt seizoen 2 van ‘Good Luck Guys’ op Amazon Prime Video?

Op het moment van schrijven is de officiële datum nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat seizoen 2 nog dit jaar op Amazon Prime Video verschijnt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over de realityserie

 In dit programma gaat een onverwachte groep helden het avontuur van hun leven aan. Overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Allemaal kennen ze een vorm van bekendheid, maar eenmaal op het strand maakt dat niets meer uit en zijn ze op zichzelf aangewezen.

TitelGood Luck Guys
Jaar2023-
SoortSerie
Duur2 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRobbert Rodenburg
DeelnemersLouisa Janssen, Goeïm Cederburg (Goudtje), Lisa van der Nol, (King) Faisel Abdoelhak, Kelly van der Minne, Serge Boll, Jorden Lorenzo Jacobs, Fabiola Volkers, Glenn Eilbracht, Plamedi Ngonda, Aaron Bezemer, Jamilla Baidou

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.