Waar kun je ‘Good Luck Guys: De Reünie’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de aflevering Good Luck Guys: De Reünie (2024) online kijken kunnen. In de reünie blikken de deelnemers terug op hun avontuur. Dit gaat uiteraard samen met de nodige drama. Hieronder geven wij aan aan of de reünie-aflevering op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+SkyShowtimeVideolandViaplayHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de aflevering ‘Good Luck Guys: De Reünie’ (2024) online kijken?

Good Luck Guys: De Reünie gaat op vrijdag 12 januari 2024 in première. Hieronder lees je precies hoe het zit met het streamen van de reünie-aflevering per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Good Luck Guys: De Reünie bij Amazon Prime Video in Nederland. De reünie-aflevering is daar vanaf vrijdag 12 januari 2024 te zien. En meld je je nu aan, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Good Luck Guys helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze reünie-aflevering jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de reünie-aflevering nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter’ (2023)

Het programma volgt twaalf influencers op een verlaten strand in Thailand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Worden zij de overlevers die ze zo graag willen zijn? Of vallen hun survival skills toch een beetje tegen, eenmaal in de jungle aangekomen? En hoe gaan ze alle zware uitdagingen te lijf? Lukt het ze te leven, zonder alles wat ze thuis zo voor lief nemen zoals hun telefoon, internet en beautyproducten? Welk duo zal als laatste overeind blijven? Welke influencer kan echt overleven zonder filter? Robbert Rodenburg – winnaar van Expeditie Robinson 2021 – weet als geen ander hoe het is om te overleven in de jungle.

Streaming informatie over de serie

TitelGood Luck Guys
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRobbert Rodenburg
DeelnemersSharon Ipema, Esmée Ipema, Harrie Snijders, Jotti Verbruggen, Timon Verbeeck, Quinn Bezemer, Monse Husain, Quentin Steenwinkel, Faisel Abdoelhak, Ziggy Krassenberg, Ricochet Aloefa, Venora Salas Rebolledo

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.