Good Girls seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Sta jij na de komst van het derde deel al te wachten op de terugkeer van de cast van Good Girls voor seizoen 4? Goed nieuws, want er komt inderdaad een vervolgseizoen! Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Good Girls seizoen 4 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Good Girls over?

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Titel: Good Girls
Soort: Serie
Jaar: 2018
IMDb: 7.9 uit 26,189 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Komedie, Misdaad, Drama
Makers: Jenna Bans
Cast: Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Good Girls seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Good Girls seizoen 4 op Netflix Nederland?

Er is op dit moment nog niets bekend over de release datum van het vierde deel van Good Girls, maar het is waarschijnlijk dat deze in het jaar 2021 zal vallen gezien de release data van de eerdere seizoenen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met Good Girls vind je hier 🍿

Komt er een Good Girls seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we helaas nog niets over een eventuele verlenging met een vijfde seizoen. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Good Girls seizoen 4?

Er is jammer genoeg nog geen trailer van seizoen 4, maar je kunt wel alvast opwarmen met de zalige beelden van het derde deel van de serie.

GOOD GIRLS, SEASON 3 | Official Trailer