Vierde en laatste seizoen van ‘Good Girls’ staat nu op Netflix

Sta jij na de komst van het derde deel al te wachten op de terugkeer van de cast van Good Girls voor seizoen 4? Goed nieuws, want er komt inderdaad een vervolgseizoen! Helaas zal het wel het laatste deel van de serie zijn. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Good Girls seizoen 4 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Good Girls over?

De serie volgt drie moeders uit de voorsteden van Michigan, van wie er twee zusters zijn, die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze zijn het beu om alles van hen weg te laten halen, dus besluiten ze een onwaarschijnlijke overval te plegen door een supermarkt te beroven, om vervolgens te ontdekken dat ze meer te doen hebben dan ze hebben afgesproken. Hun succesvolle overval trekt de aandacht van de winkelmanager nadat hij een van de vrouwen heeft herkend, maar om een andere reden dan alleen het geld.

Titel: Good Girls
Soort: Serie
Jaar: 2018
IMDb: 7.8 uit 37.000 stemmen
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Komedie, Misdaad, Drama
Maker: Jenna Bans
Cast: Christina Hendricks, Mae Whitman, Retta, Matthew Lillard, Manny Montana
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Good Girls seizoen 4 op Netflix Nederland?

Onder de nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021 viel een wel heel leuke titel. De streamingdienst heeft namelijk bekendgemaakt dat het vierde en laatste seizoen van Good Girls vanaf 31 augustus 2021 op Netflix te zien zal zijn. Aftellen dus!

Komt er een Good Girls seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal er geen vijfde seizoen van Good Girls verschijnen op Netflix of een andere streamingdienst. De televisiemaatschappij NBC heeft namelijk besloten de serie na vier seizoenen tot een einde te brengen.

→ Vergelijkbare series met Good Girls vind je hier 🍿

Welke teaser of trailer is er van Good Girls seizoen 4?

Bekijk hieronder de trailer van het vierde seizoen van Good Girls.