Het is inmiddels bekend dat Good Girls seizoen 3 zal worden uitgebracht! Over de verschijndatum op Netflix is helaas op dit moment nog niets bekend. Wat weten we tot nu toe over Good Girls S3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Good Girls over?

Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen.

Op IMDb wordt de serie Good Girls beoordeeld met een 7.9 uit 10.

Wanneer komt Good Girls seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Good Girls seizoen 3 op Netflix? Helaas heeft de streamingdienst in Nederland daar nog niets bekend over gemaakt.

Kom er een Good Girls seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de lengte van de serie Good Girls. We weten pas net dat er een derde seizoen van de serie aan zal komen. Helaas weten we dus nog niets over of er een vierde seizoen van de populaire serie komt.

Welke teaser of trailer is er al van Good Girls S3?

Helaas is er nog geen trailer vrijgegeven van Good Girls seizoen 3. Je kunt wel genieten van de trailer van het vorige seizoen!

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Wanneer komt Good Girls seizoen 3 op Netflix Nederland?

Momenteel weten we alleen dat het derde seizoen er gaat komen. Helaas is het nog niet bekend wanneer Good Girls seizoen 3 op Netflix Nederland verschijnen.Good Girls seizoen 3 netflix