Komt er een ‘The Good Doctor’ seizoen 8?

Op woensdag 20 maart gaat het kersverse zevende seizoen van The Good Doctor van start op Videoland. We zien hoe Dr. Shaun Murphy vader geworden is en met alle moeite de zorg voor zijn baby combineert met zijn carrière in het ziekenhuis. Nu vraag je je misschien af hoe het met de toekomst van de populaire serie zit. Komt er een seizoen 8 van The Good Doctor? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Komt er een achtste seizoen van ‘The Good Doctor’?

We hebben slecht nieuws voor fans van The Good Doctor. Met de tien afleveringen van het zevende seizoen, komt de serie voorgoed tot een einde. De Amerikaanse zender ABC heeft namelijk geen achtste seizoen meer besteld. Dat wordt dus extra genieten van de laatste tien afleveringen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Dit zijn series die lijken op ‘The Good Doctor’

The Good Doctor is binnenkort dus voorbij. Dat betekent dat je op zoek moet naar een andere ziekenhuisserie om the bingen. Een van de series die veel fans aanraden, is The Resident. De serie draait de arrogante dokter Conrad Hawkins, die eerstejaars Devon Pravish moet ondersteunen. De twee staan lijnrecht tegenover elkaar wat betreft hun opvattingen over het ziekenhuisleven.

Uiteraard mag ook Grey’s Anatomy niet ontbreken op je kijklijst, net als de spin-off Private Practice. Al deze series zijn nu op Disney+ te bingen.

→ Zin in deze series? Bekijk alle seizoenen direct op Disney+ 🤩

Verhaal en trailer van de serie

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.