‘The Good Doctor’ seizoen 7 is op déze datum te bingen op Videoland

We moesten even geduld hebben, maar binnenkort staat het zevende seizoen van The Good Doctor eindelijk op het programma. Vandaag keert de serie terug op de Amerikaanse televisie. In Nederland verschijnen de nieuwe afleveringen op Videoland en wij vertellen je wanneer het zover is.

‘The Good Doctor’ seizoen 7 verschijnt volgende maand op Videoland

Eind 2022 konden we voor het laatst genieten van The Good Doctor. De serie verscheen destijds met wekelijkse afleveringen op Videoland. Deze keer hebben we meer geluk, want de streamingdienst heeft ervoor gekozen om alle afleveringen in één klap aan het aanbod toe te voegen. Fans van de serie kunnen op woensdag 20 maart dus het beste een vrije avond inplannen, want op die dag verschijnen alle tien de afleveringen.

In het zevende seizoen is Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore) vader geworden. Het blijkt nog een lastige klus om het kersverse ouderschap te combineren met zijn carrière in het ziekenhuis.

➝ Geen abonnement op Videoland? Bekijk direct The Good Doctor op Viaplay 🩺

Seizoen 7 is helaas het laatste seizoen

Over een maandje kunnen we dus naar het zevende seizoen van Videoland kijken. Eén kanttekening daarbij is wel dat het om de slotafleveringen gaat. Er komt helaas geen achtste seizoen meer, zo heeft de Amerikaanse zender ABC bekendgemaakt. Dat wordt dus extra genieten van de laatste tien afleveringen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Meer informatie over de serie

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

NaamThe Good Doctor
SoortSerie
Jaar2017-2024
TaalEngels
Duur7 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,1 uit 95.000 stemmen
MakerDavid Shore
CastFreddie Highmore, Richard Schiff, Hill Harper, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang, Antonia Thomas, Paige Spara, Nicholas Gonzalez

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.