Wanneer komt ‘The Good Doctor’ seizoen 7 naar Netflix?

Sinds kort kijk je naar de eerste zes seizoenen van The Good Doctor op Netflix. Maar zoals je misschien wel weet, is er op Videoland al een zevende seizoen verschenen. Mocht je nou geen abonnement hebben op deze streamingdienst, dan vraag je je misschien wel af wanneer The Good Doctor seizoen 7 naar Netflix komt. We zetten hier alle informatie op een rij.

Wanneer komt ‘The Good Doctor’ seizoen 7 naar Netflix?

In het zevende seizoen van The Good Doctor is Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore) vader geworden. Het blijkt nog een lastige klus om het kersverse ouderschap te combineren met zijn carrière in het ziekenhuis. De eerste zes seizoenen van de serie zijn onlangs door Netflix toegevoegd. Op het zevende seizoen zitten we nog te wachten, maar weten we al wanneer dat in het aanbod van de streaminggigant verschijnt?

Het zevende seizoen van The Good Doctor is sinds maart 2024 wekelijks te zien op Videoland. We verwachten de nieuwste afleveringen voorlopig nog niet op Netflix. Wanneer ze wel komen, is nog onbekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via de mail en onze website.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Komt er een ‘The Good Doctor’ seizoen 8?

We hebben slecht nieuws voor fans van The Good Doctor. Met de tien afleveringen van het zevende seizoen, komt de serie voorgoed tot een einde. De Amerikaanse zender ABC heeft namelijk geen achtste seizoen meer besteld. Dat wordt dus extra genieten van de laatste tien afleveringen.

Verhaal en trailer van de serie

Amerikaanse dramaserie over de jonge chirurg Shaun Murphy die van het platteland naar de grote stad verhuist om te gaan werken in een prestigieus ziekenhuis. De briljante Murphy lijdt aan een autistische stoornis, waardoor hij nauwelijks in staat is om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.