Seizoen 5 van ‘The Good Doctor’ is van start gegaan op Videoland

Nadat eind 2019 seizoen 3 online kwam en in eind 2020 seizoen 4 de vorige delen online verschenen, vroegen fans van The Good Doctor zich af of we ook een vijfde seizoen van de ziekenhuisserie in het vizier hebben gekregen. De serie van televisiemaatschappij ABC weet namelijk wereldwijd flinke kijkcijfers te trekken en blijkt ook in Nederland erg populair. Gelukkig is er goed nieuws, want de komst van het vijfde seizoen is inmiddels officieel bevestigd en ingepland. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt The Good Doctor seizoen 5 op Videoland? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt The Good Doctor seizoen 5 op Videoland?

Goed nieuws voor fans van The Good Doctor, want het vijfde seizoen is in aantocht gezet. Het begon allemaal met de berichtgeving vanuit het officiële Twitter-account van de ABC serie dat er nieuwe afleveringen zouden worden gemaakt.

Inmiddels is op Videoland ook te zien dat er een release datum ingepland is voor The Good Doctor seizoen 5 in Nederland. Vanaf 7 februari 2022 kunnen we genieten van de nieuwe afleveringen. Dat is precies één jaar (minus één dag) na de lancering van S4 op de streamingdienst. Elke week zal er op maandag een nieuwe aflevering online komen. Kijken dus!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Good Doctor vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van The Good Doctor over?

In deze serie volgen we de jonge autistische chirurg Shaun Murphy. Hij komt uit kleine stadje Casper in Wyoming (Verenigde State), maar dat had hij een problematisch verleden. Dokter Murphy verhuist naar San Jose, Californië, om te werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.

SoortSerie
Jaar2017
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieDrama
NetwerkABC
IMDb8,1 uit 77.000 stemmen
MakerDavid Shore
CastFreddie Highmore, Richard Schiff, Hill Harper, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang, Antonia Thomas, Paige Spara, Nicholas Gonzalez
KijkenBekijk direct op Videoland

Kom er een The Good Doctor seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie The Good Doctor zal duren. Over de komst van een eventueel zesde seizoen is dus nog niets bekend. We houden je op de hoogte via onze social media kanalen en website.

Welke teaser of trailer is er van The Good Doctor seizoen 5?

Hieronder bekijk je direct de officiële trailer van het vijfde seizoen van The Good Doctor.


Synopsis: Videoland