Bevestigd: ziekenhuisserie The Good Doctor krijgt officieel een vijfde seizoen

Nadat eind 2019 seizoen 3 online kwam en in eind 2020 seizoen 4, vroegen fans van The Good Doctor zich af of we ook een vijfde seizoen van de ziekenhuisserie in het vizier hebben gekregen. De serie van televisiemaatschappij ABC weet namelijk wereldwijd flinke kijkcijfers te trekken en blijkt ook in Nederland erg populair. Gelukkig is er goed nieuws, want de komst van het vijfde seizoen is inmiddels officieel bevestigd! Bekijk hier alles wat we tot nu toe weten van het nieuws, de trailer en de release datum van The Good Doctor seizoen 5 op Videoland!

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Good Doctor vind je hier

Waar gaat het verhaal van The Good Doctor over?

De serie volgt Shaun Murphy, een jonge autistische chirurg met het savant syndroom uit de middelgrote stad Casper, Wyoming, waar hij een moeilijke jeugd had. Hij verhuist naar San Jose, Californië, om te werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.

Titel: The Good Doctor
Soort: serie
Seizoenen: 5 seizoenen
Genre: Drama
Streamingdienst: Videoland
IMDb: 8.2 uit 62.000 stemmen
Bestel: Bekijk op Bol.com
Kijken: Direct kijken via Videoland
Meer over The Good Doctor op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt The Good Doctor seizoen 5 op Videoland?

Goed nieuws voor fans van The Good Doctor, want de eerste stap richting het vijfde seizoen is gezet. De verlenging van de serie met nieuwe afleveringen is namelijk officieel bekendgemaakt! Dat liet het Twitter-account van de ABC-serie weten.

Wanneer The Good Doctor seizoen 5 in Nederland te zien zal zijn, op Videoland of mogelijk bij een andere streamingdienst in de toekomst, is nog niet bekend. Op basis van de publicatie van vorige seizoenen en de moeilijkheden met filmen die ontstaan door COVID-19, lijkt het echter waarschijnlijk dat dit niet voor 2022 zal zijn.

  • Wanneer komt The Good Doctor seizoen 5 op Videoland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van de serie The Good Doctor te zien zal zijn op Videoland. Op basis van de publicatie van vorige seizoenen, lijkt het er echter niet op dat dit voor 2022 zal zijn. Zodra we meer weten, vind je de release datum via je mail.

  • Waar kun je The Good Doctor seizoen 5 online kijken?

    In Nederland is The Good Doctor exclusief te zien op Videoland, dus helaas niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Zodra seizoen 5 online komt in Nederland, zal het naar verwachting ook daar gepubliceerd worden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Good Doctor vind je hier 🍿

Kom er een The Good Doctor seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie The Good Doctor zal duren. Over de komst van een eventueel zesde seizoen is dus nog niets bekend.

Welke teaser of trailer is er van The Good Doctor seizoen 5?

Helaas is er nog geen trailer van het vijfde seizoen van The Good Doctor beschikbaar, maar je kunt wel vast opwarmen met de beelden van het vierde deel van de serie.

The Good Doctor - Season 4 Official Trailer