The Good Doctor seizoen 4 is vanaf nu te zien op Videoland

Na het derde deel van The Good Doctor is er nu ook een vierde seizoen van de populaire medische dramaserie verschenen. De AMC serie kent een ontzettend getalenteerde cast en veel afleveringen met een waanzinnig goed verhaal, dus liefhebbers konden niet wachten tot de lancering. Gelukkig is het vierde deel van de serie nu dan eindelijk daar! Shaun gaat hierin de strijd aan tegen het Coronavirus. Hier vind je alles wat we weten van het nieuws, de trailer en de release datum van The Good Doctor seizoen 4 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van The Good Doctor over?

De serie volgt Shaun Murphy, een jonge autistische chirurg met het savant syndroom uit de middelgrote stad Casper, Wyoming, waar hij een moeilijke jeugd had. Hij verhuist naar San Jose, Californië, om te werken in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.

Titel: The Good Doctor
Soort: serie
Seizoenen: 4 seizoenen
Genre: Drama
Streamingdienst: Videoland
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Kijken: Kijken
Meer over The Good Doctor op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt The Good Doctor seizoen 4 op Videoland?

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van The Good Doctor vind je hier 🍿

Kom er een The Good Doctor seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie The Good Doctor zal duren. Over de komst van een eventueel vijfde seizoen is dus nog niets bekend, maar we houden je op de hoogte via de pagina over The Good Doctor seizoen 5 op Videoland.

Welke teaser of trailer is er van The Good Doctor seizoen 4?

Hieronder kun je nu de officiële trailer van het vierde seizoen van The Good Doctor bekijken.