Overzicht: op deze streamingdienst bekijk je elke winnaar van de Golden Globes 2021

In de nacht van zondag 28 februari 2021 op maandag 1 maart 2021 zijn de Golden Globes weer uitgereikt! De grote winnaar bleek dit jaar Netflix met de serie The Crown, welke werd beloond met welgeteld 4 gouden beeldjes. Daarnaast wisten ook Amazon Prime Video, Apple TV+ en Disney+ prijzen in de wacht te slepen met eigen Original films en series. In dit artikel vind je waar alle winnende films en series van de Golden Globes 2021 online te kijken zijn.

Waar bekijk je alle winnende films en series van de Golden Globes 2021 online?

Hieronder vind je in de lijst het overzicht van alle 25 Golden Globes die zijn uitgereikt. Daarachter vind je dikgedrukt de winnaar en extra onderstreept de winnende film of serie. Tussen de haakjes is vervolgens te vinden waar de film of serie te streamen is. Als hij niet op een streamingdienst te vinden is, kun je de titel zoeken op Bol.com om hem op DVD of Blu-ray te bestellen als deze reeds beschikbaar is. Veel kijkplezier!

Original films en series hebben goed gescoord

Het is opvallend dat er veel Original films en series tussen de winnaars staan dit jaar. Deze titels worden geproduceerd door de streamingdiensten zelf en verschijnen exclusief in het aanbod van het desbetreffende video on demand-platform. Zo scoorde Disney+ bijvoorbeeld met de animatiefilm Soul, Amazon Prime Video met de komedie Borat Subsequent Moviefilm en Apple TV+ met de komische sportserie Ted Lasso. De grote winnaar bleek echter Netflix te zijn.

Netflix de grote winnaar met The Crown

Netflix ging er namelijk met The Crown vandoor met welgeteld 4 prijzen! Daarnaast won de streamingdienst met Chadwick Boseman postuum de prijs voor Ma Rainey’s Black Bottom en vielen ook The Trial of the Chicago 7 en The Queen’s Gambit in de prijzen. De streamingdienst heeft dit jaar dus goede zaken gedaan bij de prijsuitreiking van de Golden Globes 2021.