Het gouden kijkcijferkanon ‘Gold Rush’ is nu terug op discovery+

Al jarenlang is Gold Rush een van dé kijkcijferkanonnen van discovery+, en dat betekent dat veel mensen blij zullen zijn dat gisteren het dertiende seizoen van de serie van start is gegaan. De mannen uit Oregon zijn weer klaar om naar goud te graven en ons mee te nemen in hun spectaculaire zoektocht. Iedere maandag komt er een nieuwe aflevering online bij de streamingdienst.

‘Gold Rush’ is terug voor een dertiende seizoen

Ruim tien jaar geleden maakten we in het eerste seizoen van Gold Rush voor het eerst kennis met de harde mannen uit Oregon, die alles op het spel zetten om naar goud te graven. Nu zijn Parker Schnabel, Tony Beets en de andere goudzoekers terug om hun avonturen te vervolgen.

Net als in het twaalfde seizoen is de strijd om het goud door de historisch hoge goudprijzen heftiger dan ooit. Toch kunnen we weer rekenen op spectaculaire expedities, die ons meenemen naar allerlei oogstrelende landschappen. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden. Voor nieuwe afleveringen kun je iedere maandag op discovery+ terecht. Hier kun je ook de twaalf eerdere seizoenen vinden.

Meer programma’s over goudzoekers op discovery+

Met een speeltijd van ongeveer 1,5 uur per aflevering (en inmiddels dus al twaalf volledige seizoenen) kun je met Gold Rush voorlopig wel vooruit. Maar dat je er dan alsnog geen genoeg van kunt krijgen snapt Discovery maar al te goed, en daarom zijn er inmiddels ontzettend veel programma’s over goudzoekers bij de zender en de bijbehorende streamingdienst te vinden. Naast de hitserie Gold Rush kun je bij discovery+ onder andere de volgende programma’s streamen. Veel kijkplezier!

  • Aussie Gold Hunters: 6 seizoenen
  • Curse of the Frozen Gold: 1 seizoen
  • Gold Divers: 10 seizoenen
  • Gold Rush: Dave Turin’s Lost Mine: 4 seizoenen
  • Gold Rush: Freddy’s Dodge’s Mine Rescue: 1 seizoen
  • Gold Rush: Parker’s Trail: 5 seizoenen
  • Gold Rush: White Water: 5 seizoenen

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.